Nesreće u kojima su sudjelovali autobusi

Autor erobuss, Studeni 30, 2007, 14:25:12

Sonja

Citat: brunok  u Travanj 17, 2009, 21:48:39
danas oko 16:30 kamion se zaletio u Presečkog na Aleji Bolonje prevozio je djelatnike ZABE,samo materijalna šteta

Vidla sam i ja taj bus, razbijeno je zadnje bocno staklo na Preseckovom volvu. Imam sliku tog dogadaja, ali nemogu je postati  :-\

mb0404

Kamenovanpa zapaljen autobus Slobode iz Tuzle.Navijaci iz busa jedva zivu glavu izvukli,strumfovi razgone navijace a vatrogasci gase bus

shef

Teško da ovo spada u nesreće, već u divljaštvo. Da ne bi bilo dvojbi, radi se o O303 Ljaljić Tursa, koji je vozio navijače.

http://www.rtvfbih.ba/loc/template.wbsp?wbf_id=37&id=23806
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

erobuss

Budući da je ova tema osjetljiva, malo pripazite svi na riječnik jer nije potrebno dizati bilo kakve tenzije.  ;)

Budala je uvijek bilo i biti će, a normalni ljudi na ovo samo odmahnu rukom

Sonja

Citat: Sonja  u Travanj 22, 2009, 14:16:56
Citat: brunok  u Travanj 17, 2009, 21:48:39
danas oko 16:30 kamion se zaletio u Presečkog na Aleji Bolonje prevozio je djelatnike ZABE,samo materijalna šteta

Vidla sam i ja taj bus, razbijeno je zadnje bocno staklo na Preseckovom volvu. Imam sliku tog dogadaja, ali nemogu je postati  :-\

Evo i slike tog udesa.

mate

mansg313

Jučer je kod bundeka nastradao Croatia Busov ZG-491-MV(polako gazda bit će slika)

kriticar

Citat: mansg313  u Svibanj 11, 2009, 16:18:39
Jučer je kod bundeka nastradao Croatia Busov ZG-491-MV a da nebi opet bilo da ja izmišljam imam i slike kroz pola sata ču ih staviti u isti ovaj post čim se uploadaju na photobucket ;)
opet man ban sg313 piše samo da bi piso , tih pola sata prošlo prije četiri sata,  a gdje su slike?
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

shef

Kakva tragedija!

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/Hronika/63285/Tragedija+na+ekskurziji.html

Smeće od Nibusa se doslovno raspalo. Ova curica koja je poginula navodno je imala rođendan i ponudila vozača bombonima. Ovaj nije držao razmak i naletio na bus ispred sebe.

Prije par dana na istoj cesti se prevrnuo "Lastin" katni Ayats
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Tomek

Užas na šta ovaj noviji Nibus izgleda straga... Mislim da bi cijelu seriju trebalo povući jer ovo je opasnost za putnike.. Pitanje je samo koliko takvih nesigurnih autobusa upitnih proizvođača vozi našim cestama..
Za Kineze se priča, upitni su Siderali, zatim Irizar Scanie, da ne govorim o svim silnim Isuzuima, Otoyolima i sličnim jeftinjacima. Zanimalo bi me baš kakvi su crash testovi nad njima provedeni..

Tlimfocit

Citat: Tomek  u Svibanj 23, 2009, 17:20:06
Užas na šta ovaj noviji Nibus izgleda straga... Mislim da bi cijelu seriju trebalo povući jer ovo je opasnost za putnike.. Pitanje je samo koliko takvih nesigurnih autobusa upitnih proizvođača vozi našim cestama..
Za Kineze se priča, upitni su Siderali, zatim Irizar Scanie, da ne govorim o svim silnim Isuzuima, Otoyolima i sličnim jeftinjacima. Zanimalo bi me baš kakvi su crash testovi nad njima provedeni..

al ima problema sa Irizarima i Sideralima?

Tomek

Čuo sam priče na par mjesta da su na crash testovima jako loše prošli. Ako netko uspije iskopati kakve filmiće na netu crash test buseva nek posta da se uvjerimo dal su to naklapanja ili ima nešto u tome. Isto vrijedi i za Kineze na našem tržištu.

Tlimfocit