Slavonija Bus - razno

Autor Tomek, Siječanj 16, 2008, 21:47:54

Konj

Da vam se pohvalim jučer sam bio u novom Starlineru! Bus je fenomenalan samo što me malo
muči što je niskopodan. Zbilja košta ali i vrijedi to koliko košta.
A sreo sam ga jučer oko pet popodne kod Lisinskog. Bio je i bijeli Starliner iz flote Salvonija busa.

Nažalost nisam imao fotoaparat. Uglavnom bus je stalno u pogonu; bio je nedavno čak i u Africi, za vikend ide u
Beč a nakon toga na stacionar na Jadran pa ćete ga moći vidjeti u srednjoj Dalmaciji ( Šibenik- Zadar a možda i šire).

8) 8)

erobuss

Citat: Konj  u Svibanj 13, 2009, 13:14:52
Da vam se pohvalim jučer sam bio u novom Starlineru! Bus je fenomenalan samo što me malo
muči što je niskopodan.

Što je pisac htio reći?

mate

veceras novi Starliner ide prema Pragu, u pitanju je ucenicka ekskurzija... ;)

mate

Skyliner ipak nije prodan...nego je na sredivanju... ;)

a harmonika je prodana jednom poduzetniku iz Sl.Broda koji ce s njom obavljati prijevoz do 10-ak kilometara udaljeniih bazena.. 8)

maky

Danas je u Splitu bio bijeli Cityliner SB-9999-NG, pa sam primjetio da je na stražnjem lijevom kraju dobro udubljen. Netko se lijepo skucao u njega...  :(

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

tovar

Prošli tjedan je pobliže upoznao jedan rasvjetni stup u st luci. Dešava se...

Tlimfocit

danas cityliner u splitu prid svetin franon....al je on maznija taj stup?

tovar

Triba pogledati livi kantun. Dva city-a od Slavonije su na stacionaru za Globtour Split. Jedan je 5555 a drugi 9999

St!pe

Cityliner SB-9999-NG zadnjih par dana odsjeda u Solarisu.Još nije popravljen i bome nije udubljen već lipo razbijen.
Ako izgleda predobro da bi bilo istinito vjerovatno vam se pričinja.

mate

uz troosovinskog Translinera, novosti u prodaji voznog parka...

http://slavonijabus.inet.hr/prodaja.htm

Karabaja

Katni Skyliner skinut sa oglasa za prodaju!!Vidio sam ga neku večer u prolazu,lijepo je sređen a i dobio je onaj noviji logo Slavonija Busa.Sve u svemu čini mi se da bus izgleda fantastično!! ;)Poslikaću ga kad ga vidim ako me Mate ne pretekne,što nebi bilo nikakvo čudo- ;D Stay cool Mate 8)

mate

Citat: Karabaja  u Srpanj 23, 2009, 22:33:03
Katni Skyliner skinut sa oglasa za prodaju!!Vidio sam ga neku večer u prolazu,lijepo je sređen a i dobio je onaj noviji logo Slavonija Busa.Sve u svemu čini mi se da bus izgleda fantastično!! ;)Poslikaću ga kad ga vidim ako me Mate ne pretekne,što nebi bilo nikakvo čudo- ;D Stay cool Mate 8)

evo i Skylinera s logom ;D

Nakheel

J**ote ovi imaju najbolje autobuse u hrvatskoj, i šta rade - voze po selima!  ::|
Ne kužim, pa zar nemogu uspostavit neku liniju tipa brod-zagreb ili brod-split ili brod pula ili ....

Gledam neki dan, najnoviji starliner vozi djecu u školu - sramota  :o

elvis

Nije to nikakva sramota,kaze se svaka im cast ;)

mate

Elvise bas tako svaka cast za Slavonija Bus i njihovo poslovanje jer firma jako dobro posluje, a i da pr. imaju kakvu liniju kao sto je navedena (pr.SB - ST il slicno) imali bi dosta putnika jer ljudi znaju prepoznati kvalitetu koju Slavonija Bus posjeduje vec godinama :)