Linije - razno 2007.-09.

Autor tomobrad, Prosinac 01, 2007, 19:50:46

ipiljek

Citat: tamlover  u Srpanj 02, 2009, 23:09:40
Citat: ipiljek  u Srpanj 02, 2009, 20:12:55
Ja mislim da je bilo bolje da su stavili da busevi voze do sljedećeg raskrižja na Aleji Bologne (kod Sutinske vrele) i dalje normalnom trasom.

Glupost. Ovo je logični obilazak radova kojim se ne propušta niti jedno stajalište. A putem koji ti predlažeš autobus bi zaobišao stajalište Podsused centar i stajao na Bolonji.

Po meni nije glupost ::|......, jer autobus bi stao na stanici u Podsusedu kod HŽ stanice i od tamo imaš 50-tak metara do centra Podsuseda.Da dodam još i to koliko imaju za pješačit stanovnici koji žive iza kamenoloma - ni sim ni tam! :-\
18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

tamlover

Ne moraš objašnjavat. Da ne poznam Podsused ko svoj đep ne bi ni komentirao tvoj post  ;)
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Max-d

Citat: citaro  u Srpanj 02, 2009, 22:28:44
Ovo bi bila dobra zagonetka. Kako se zove ova stanica ?

Odgovor je: Štefanovec 70  :D

Odgovor tocan,lin.205 Dubrava-Markusevec-Bidrovec

Max-d

Veliko gradiliste u M.Trnavi zbog kojeg je linija 208 skracena(okrece se  na starom okretistu u ulici Vida Rocica),navodno da ce tu biti izgradjen kruzni tok.

Ivan

Aha, to grade. Pa ja fakat ne kužim, ovdje je promet minijaturan, a ceste nisu uske, jedino možda da mrvicu prošire most, ali čemu toliko prekrivanje potoka, kružni tok? Kajgod, još jedno razbacivanje novca na gluposti u nedostatku inteligencije i strukturiranih planova, tipično za ovu gradsku upravu.

conecto

Citat: Ivan  u Srpanj 05, 2009, 09:45:27
Aha, to grade. Pa ja fakat ne kužim, ovdje je promet minijaturan, a ceste nisu uske, jedino možda da mrvicu prošire most, ali čemu toliko prekrivanje potoka, kružni tok? Kajgod, još jedno razbacivanje novca na gluposti u nedostatku inteligencije i strukturiranih planova, tipično za ovu gradsku upravu.

Osim toga, ovo mi se čini kao devastacija prostora na mjestu gdje se jedan potok ulijeva u drugi. Žubor potoka u podsljemenskoj zoni zauvijek će utišati zbog bezveznog i nepotrebnog kružnog toka.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

igor 409

Ma to je početak dugo i s velikim nestrpljenjem očekivanog projekta tunela prema Zagorju i sjeverne tangente o kojoj sanjaju stanovnici tog dijela grada i zeleni.  ;D Samo kaj mi to ne kužimo i odma mislimo da će netko maznuti lovicu a poglavarstvo i holding se ubijaju od želje da nam olakšaju izlete k Matiji Gupcu u nadi da će se pronaći neki novi Gubec kojega će raščetvoriti na Markovom trgu kako bi pokazali svoju moć.

STIB

Mijenja se smjer linije 228 zbog zatvaranja (nadam se asfaltiranja) Kišpatićeve ulice
http://www.zet.hr/vijesti/novosti/do-rujna-linija-228-obilazno-.aspx

Citat:Zbog zatvaranja Kišpatićeve ulice za sav promet, autobusi na liniji 228 Svetice - Rebro – Svetice vozit će od subote, 11. srpnja od 8 sati, do nedjelje, 6. rujna, djelomično izmijenjenom trasom.

Autobusi će sa Svetica prometovati redovnom trasom do raskrižja Bukovačka/Petrova, gdje će skretati u Petrovu i kružno, trasom Lašćinska, Jordanovac i Petrova, voziti natrag do terminala Svetice. 

Na izmijenjenom dijelu trase autobusi će se zaustavljati na postojećim i novim privremenim stajalištima u Ulici Jordanovac kod kbr. 95 (u zoni raskrižja Lašćinska/Jordanovac), Ulici Jordanovac kod kbr. 121 (u zoni raskrižja Ulica Jordanovac/Kišpatićeva) i na Petrovoj (jugoistočna strana raskrižja Petrova/Ulica Jordanovac).
U zadnjoj rečenici je greška: Jordanovac 95 je u zoni Jordanovac/Kišpatićeva, a broj 121 je u zoni Jordanovac/Lašćinska.
A što je sa stajalištem Petrova 116 (kod općine)?

A na web stranici skica trase  nije promijenjena  ???  ::|
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

dean25

Promjene na linijama 110, 159, 160, 163 i 315

Zbog radova u Naletilićevoj ulici, autobusi na linijama 110, 159, 160, 163 i 315 vozit će djelomično izmijenjenim trasama od 8 sati u petak, 10. srpnja, do 5 sati u ponedjeljak, 13. srpnja.

Linija 110 Savski most – Botinec u smjeru terminala Savski most prometovat će redovnom trasom do raskrižja Zlatarova zlata/Zoranićeve planine, gdje nastavlja ulicama Zoranićeve planine, Marulićeve Judite, Baščanske ploče, Brezovičkom i Ulicom Remetinec do Remetinečke i dalje svojom trasom do terminala Savski most. 

Na izmijenjenom dijelu trase uspostavit će se privremena stajališta u zoni raskrižja ulica Marulićeve Judite/Zoranićeve planine i ulica Marulićeve Judite/Baščanske ploče.

Linije 159 Savski most - Strmec Odranski, 160 Savski most - Lipnica i 163 Savski most - Donji Trpuci - Gornji Trpuci sa Savskog mosta prometovat će redovnom trasom do raskrižja Remetnečka/Naletilićeva, gdje produžuju ulicama Remetinec, Brezovička, Baščanska ploča, Zlatarova zlata do Naletilićeve i dalje redovnim trasama do svojih odredišta. U povratku istom trasom.

Linija 315 Zagreb (Savski most) – Lukavec vozi istom izmijenjenom trasom od raskrižja Remetnečka/Naletilićeva do Naletilićeve, gdje skreće u Sisačku i dalje redovnom trasom do Lukavca, te istom trasom u povratku.

STIB

Citat: STIB  u Srpanj 10, 2009, 06:11:21
Mijenja se smjer linije 228 zbog zatvaranja  Kišpatićeve ulice
Evo i par slika od jučer.
Obavijest o promjeni trase je i na busu (ali i na stupu s voznim redom):

Stajališe Jordanovac 121, auti su parkirani usprkos zabrani, pa  bus mora stati nasred ceste:

I ovdje je friška obavijest na stupu, ali je pitanje koliko dugo će izdržati:

a bus odlazi niz Jordanovac...
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

dean25

Šestinski dol bez autobusa

Zbog rekonstrukcije ulice Šestinski dol, autobusi linije 129 Vrhovec - Mandaličina - Šestinski dol vozit će skraćeno na relaciji Mandaličina-Vrhovec, odnosno neće voziti do Šestinskog dola od utorka, 14. srpnja, do završetka radova koji se očekuju za oko dva mjeseca.

Ivan

Btw., nije mi jasno zašto vrhovečki dio 129 ne prozovu Mandaličina - Vrhovec - Šestinski Vrh kad su ju već produžili... To su u biti stvarno dvije linije, čemu jedan broj ako ne misle službeno dodavati slova uz broj, nek prozovu jednu 149, ili neka obje promijene, npr. u 148 i 149.

t4

Vidim, došao ljetni vozni red od 13.7. Baš se kuži kako rijeđe voze :)

dean25

Citat: Ivan  u Srpanj 13, 2009, 10:29:23
Btw., nije mi jasno zašto vrhovečki dio 129 ne prozovu Mandaličina - Vrhovec - Šestinski Vrh kad su ju već produžili... To su u biti stvarno dvije linije, čemu jedan broj ako ne misle službeno dodavati slova uz broj, nek prozovu jednu 149, ili neka obje promijene, npr. u 148 i 149.

Na ATRON-U u autobusu za dionici Mandaličina-Vrhovec i obrnuto ukucana je linija 149.

dean25

Promjena dijela trase linija 277 i 279

Asfaltiranje raskrižja Zagrebačka/Ljudevita Posavskog razlog je promjeni dijela trase autobusnih linija 277 Sesvete – Sesvetska Selnica – Jelkovec – Ivanja Reka i 279 Sesvete - Novi Jelkovec.   

Od subote, 18. srpnja u 8 sati, do ponedjeljka 20. srpnja u 4 sata, autobusi će Iz Sesveta prometovati Zagrebačkom, Bjelovarskom, Jelkovečkom (uz sajam), Industrijskom do Sesvetske Selnice, odnosno linija 279 iz Industrijske nastavlja ulicom Ljudevita Posavskog i dalje redovnom trasom do Novog Jelkovca. Istom trasom linije voze i u povratku.   

Iz Sesvetske Selnice polasci autobusa bit će u vrijeme navedeno u voznom redu kao polazak iz Ivanje Reke.