Autoherc, Grude

Autor autobusi.org, Prosinac 02, 2007, 09:31:42

CroHerc

Danas u MO.

MAN Lion's Star   271-J-224

Mercedes Intouro  667-T-323

CroHerc

Evo par slika s njihova parkinga u Čapljini od jučer .

ima tu svega

autoherc

Molila bih Vas sve koji imate  bilo kakve slike autobusa Autoherca da mi ih pošaljete na mail autoherc@tel.net.ba kako bi ih mogla upotrijebiti za kalendar.Vidim da ih ima dosta zanimljivih slika pa ih pošaljite alio nemojte smanjivati rezoluciju.
Unaprijed zahvaljujem!

autoherc

Molila bih Vas sve koji imate  bilo kakve slike autobusa Autoherca da mi ih pošaljete na mail autoherc@tel.net.ba kako bi ih mogla upotrijebiti za kalendar.Vidim da ih ima dosta zanimljivih slika pa ih pošaljite alio nemojte smanjivati rezoluciju.

Unaprijed zahvaljujem!

trucker

Citat:Molila bih Vas sve koji imate  bilo kakve slike autobusa Autoherca da mi ih pošaljete na mail autoherc@tel.net.ba kako bi ih mogla upotrijebiti za kalendar.Vidim da ih ima dosta zanimljivih slika pa ih pošaljite alio nemojte smanjivati rezoluciju.
Unaprijed zahvaljujem!
pa sve slika što ima,na forumu su ,ne vjerujem da ih itko čuva u aparatu ili kompu...a ti možeš još pred garažom poslikat koju i to je to ;D
i da...ne moraš  ovo pisati u dvije teme,dosta je i u jednoj,recimo ovoj... ;)

Posusje

Kad ce se internet stranica aktualizirati??

CroHerc

trucker

Citat:Posusje

Odg: Autoherc - rasprava i novosti
« Odgovor #120 : Jučer u 22:53:06 »   Citat:

Kad ce se internet stranica aktualizirati

možda nekad a možda i nikad....svi su izgledi za ovo zadnje budući da si već ranije postavljao slično pitanje.Izgleda da je ovim curama iz dotične firme najvažnije sakupljanje slika za kalendar ;D

autoherc

za vašu informaciju stranica je aktualizirana.jos ima podatak koje treba doraditi ali smo je ipak pustili.

CroHerc

Hercegovina -ZG  ;)

trucker

CroHerc

Danas u MO ,

u Čapljini nedavno.

CroHerc

CroHerc

elvis

Steyr jutros u Metkovicu na liniji Mostar-Neum