Ragusa Tours, Dubrovnik

Autor autobusi.org, Svibanj 31, 2008, 14:31:21

autobusi.org

Ragusa Tours, obrt za prijevoz putnika vl. Andrija Matić
Dubrovnik, F. Antice 2
tel.020/311-904

PAP-TOURS

FIDES putovanja d.o.o
Kralja Tomislava 7 (DOC)
tel. 020 437 501
fax. 020 437 515
mob. 098 483 505 / 091 333 22 87
e-mail: fidestravel@gmail.com
www.fidesputovanja.com

POZDRAV
Slikao sam autobus jednog poznanika koji je vozio Talijane za jednu Istarsku agenciju i večeras će noćiti u  Čitluku .
Uz ovu setru imaju još 2 ovake . Ova je 2005. god . i odlično izgleda.

Slikano u Čitluku na parkingu ispred  naše agencije . Slike su malo slabije kvalitete jer je slikano sa mob-a u predvečernjim satima .
Nadam se da sam pogodio mjesto za temu , ako nisam premjestite  :P .

Hvala Tomek na pomoći.
PAP TOURS - Travel  Agency

miky

Koliko ja znam ovo je Setra od F toursa iz Splita, ne vidi se tablica ali je nešto ST 100-XY, a ovaj lik čiji su ovo telefoni i čija je agencija ima još samo jednu S 315 HD. Jednu HDH koja je još na njegovome imenu već dvije, tri godine koristi drugi prijevoznik....Tako da mislim da su nekome kratke noge..........................

PAP-TOURS

Ne poznajem ga baš najbolje ali znam da ima još autobusa . Možda je mislio na te dvije a ne iste ovakve .
Ovu je kupio kad je bila stara 2 godine i nema nikakvih natpisa na njoj osim table od agencije za koju je vozio ovu grupu. ;)
PAP TOURS - Travel  Agency

Pasa

Ova Setra je preuzeta od F toursa i vise nema naljepnice na vratima ali je ostala na ST tablama tako da je to malo cudna kombinacija.
Citat: miky  u Srpanj 31, 2009, 20:41:51
Koliko ja znam ovo je Setra od F toursa iz Splita, ne vidi se tablica ali je nešto ST 100-XY, a ovaj lik čiji su ovo telefoni i čija je agencija ima još samo jednu S 315 HD. Jednu HDH koja je još na njegovome imenu već dvije, tri godine koristi drugi prijevoznik....Tako da mislim da su nekome kratke noge..........................
;)

IKAS

Citat: Pasa  u Kolovoz 01, 2009, 14:30:59
Ova Setra je preuzeta od F toursa i vise nema naljepnice na vratima ali je ostala na ST tablama tako da je to malo cudna kombinacija.
;)

HM......To baš i nije točna imformacija. Provjerite to.

maky

F - Toursova Setra je završila u Matića...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Pasa

Citat: IKAS  u Kolovoz 13, 2009, 00:57:10
Citat: Pasa  u Kolovoz 01, 2009, 14:30:59
;)

HM......To baš i nije točna imformacija. Provjerite to.

To je sigurno ovako a ako ne vjerujes provjeri

miky

Kao i svaka informacija od navedenoga "gazde" upitna je i godina proizvodnje te Setre S 415 HD, a posebno to da je on vlasnik iste, a ista je još na ST tablama i vlasnik je leasing kuća, a korisnik leasinga F Tours. Iako vizuelno ima duge noge, one su jako kratke. Svaki autobus kojega je on "imao" odn. koristio bio je noviji barem dvije godine nego je to stvarno...

Tomek

A evo i njihove S415HD ex F-Tours

by manoplan

mate

S415HD s druge strane, u nedjelju dok je odmarala na parkingu kod Velesajma

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

maky

415 HD danas u Splitu...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Winamp

Prinova Setra S415HDH
480 ks V8 motor

Osoblje

Nije 417 nego 415 jer ima 2 bunkera bočno.Zahvaljujemo na fotki i želimo puno prijeđenih kilometara  :)

EDIT:  i ukupno 5 bočnih stakala (a ne 6)