Tko u BiH prodaje autobuse???

Autor lav, Lipanj 28, 2008, 14:35:27

setrass

CroHerc

mobile.ba  hahahaha    zasad nema vele autobusa , nadajmo se da će ih bit .

http://www.mobile.ba/index.php?kategorie=13

elvis

Zaboravio sam napisati,ali bilo bi vijesti da su isporuceni,dakle,na Sejarijevom placu prosle sedmice 4 nova MAN-a visokoturisticka,nisam uspio vidjeti jesu li LC ili LTC...

elvis

Dvije Scanie ex Biss-tours danas vidjene u Scaniinom servisu na putu izmedju mostarskog raskrsca i Kiseljaka,jos su i naljepnice na njima,dakle nisu jos prodane

aaaaa

Citat: elvis  u Kolovoz 01, 2009, 17:54:47
Dvije Scanie ex Biss-tours danas vidjene u Scaniinom servisu na putu izmedju mostarskog raskrsca i Kiseljaka,jos su i naljepnice na njima,dakle nisu jos prodane

ja mislim da te scanie stoje od kako je biis tours kupio nove scanie možda čak i ranije .....mislim da je jedna od tih scania nekada bila u Bosnaexpress doboj jug prije nego što je BE privatiziran dok za drugu nisam siguran

aaaaa

Citat: elvis  u Srpanj 29, 2009, 00:56:18
Zaboravio sam napisati,ali bilo bi vijesti da su isporuceni,dakle,na Sejarijevom placu prosle sedmice 4 nova MAN-a visokoturisticka,nisam uspio vidjeti jesu li LC ili LTC...
Ta četiri nova MAN-a su sredinom prošče sedmice u popodnevnim satima napustila skladište. Ja sam ih vidio na stupskoj petlji u smjeru prema garažama CTS-a. VIdio sam da je jedan troosovinac dva dvoosovinca četvrtog nisam vidio. Zna li se kome li su "otišli"?

Ejub

CroHerc

elvis

Citat: elvis  u Kolovoz 01, 2009, 17:54:47

Na stranici www.scania.ba nasao sam po jednu sliku od gore spomenutih Scania

doBUS

Dali se placa carina na uvoz autobusa iz Hrvatske u BiH ???Ili je bescarinska zona ???

aaaaa

Postoje određene olakšice na temelju sporazuma o posebnim odnosima ali kada se tice Federacije , međutim opet se plaća carina dakle carinu ne mozes izbjeci nikako

mb0404

Ovako raja ko ide prema Tuzli ima u Brijesnici ili Klokotnici prodaje se katna Setra stoji tu ima sigunro 2-3 godine najmanje,izgleda da je nesto gecrkt inace bi je neko kupio,zatim kad se prodje Lukavac nzm kako se mjesto zove isto se prodaje Neoplan Skyliner godiste 90-91 mozda da je mladji al nb rekao.Prolazio sam po noci pa nisam dobro sve ni pofato uglavnom to je to,kolko sam jos ufatio izgleda da i A buss ima nekih buseva kupljenih pa ce to vjerovatno u prodaju.....

Evo sad nadjo jedan raritet nisam znao da uopste kod nas neko ima ovog Deutz Magirusa koji je kolko se razumijem u tematiku rijedak i u drugim zemljama

http://www.autopijaca.ba/index.php?vozilo=51&page=0&view=68338

elvis

MGI trans prodaje jednog MB 0404 RHD,jel zna neko nesto vise o toj firmi?