Pulapromet - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 13:24:45

conecto

Dakle planuo MAN Sl 223 g.b. 198...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

conecto

Koji glupi naslov u novima "Gorio je bus Pulaprometa, putnici u panici bježali van"... Kao da je odletio u zrak... Uz obavezno aludiranje na osjećaje čitatelja, jer ipak su većina njih putnici ili je to netko od njihovih bližnjih....

Kad u tekstu ili na snimkama zapravo obični požar u kojem je izgorio dio stražnjeg dijela. Dakle požar je saniran, a putnike vozač pozvao da izađu van... I to je sve!

Ali to je očito velika vijest, ne samo za one koji posjećuju ovaj forum, pa je bila i na vijestima RTL-a.

E da, nisam znao da pulski autobusi idu na benzin...
A GDJE JE POANTA?

boro

Da,naslov teksta više priliči avionu koji je sletio na rijeku ili vodu, pretpostavljam da večina putnika požar nije ni skužila dok im vozač nije rekao da izađu van.

noxis93

Citat: conecto  u Svibanj 04, 2009, 19:24:59
Koji glupi naslov u novima "Gorio je bus Pulaprometa, putnici u panici bježali van"... Kao da je odletio u zrak... Uz obavezno aludiranje na osjećaje čitatelja, jer ipak su većina njih putnici ili je to netko od njihovih bližnjih....

Kad u tekstu ili na snimkama zapravo obični požar u kojem je izgorio dio stražnjeg dijela. Dakle požar je saniran, a putnike vozač pozvao da izađu van... I to je sve!

Ali to je očito velika vijest, ne samo za one koji posjećuju ovaj forum, pa je bila i na vijestima RTL-a.

E da, nisam znao da pulski autobusi idu na benzin...
Ma to ti je ono sa penzionerima: ''Ajoj ma je gorila kurijera, san si pensala da ću 'zgorit, ma joj ma ča se to dešava sa tim svitom, ajoj, ala šu zemi mi sliku, forši ću bit u novinama i nemoj da ne rećeš da san se jako prestrašìla tamo od zadi, ma sve je to kriv šofer ča ni upalija klimu, san rekla ja da je bi pre toplo kad san ušla, san mu rekla da vrgne tu klimu ma je reka da je nima, ma znam ja da je ima, san stara ma nisan glupa ma ben nek si drži 'zgorenu kurijeru sad...''

A hmmm, jeli autobusi idu na benzin?

conecto

A to je ono: kurijera il će pasat il će fermat?
A GDJE JE POANTA?

boro

207 popravljen i vozi.

brioni

neznam tko je vlasnik busa na toj "liniji" pa ću ovdje

krenuo bus Pula (?) - Monvi (4.30)

Oprostite ako ima pogrešaka

boro

noxis93

Citat: brioni  u Svibanj 26, 2009, 15:40:46
neznam tko je vlasnik busa na toj "liniji" pa ću ovdje

krenuo bus Pula (?) - Monvi (4.30)

Vlasnici su samo vlasnici Monvia, kolko sam ja skužio, bus možeš većinom vidit kod Marine Veruda tamo na ulazu ispod Verude Porat.

boro

Večinu zime je proveo u Istrinom skladištu u šijani.

noxis93

No comment:

Izmjena dijela trase linije 3a: Šijana – Verudela – Bus kolodvor

Poštovani korisnici usluga,  Pulapromet d.o.o., u suradnji sa Gradom Pula, radi poboljšanja usluge javnog gradskog prijevoza, promijenio će dio trase linije 3a u povratku od  Verudele  prema autobusnom kolodvoru.
Trasa linije je izmijenjena u dijelu nakon stajališta kod Doma branitelja, na način da autobusi linije 3a skreću  prema Gardinima i neće koristiti stajalište kod vatrogasaca,  kod MUP-a i stajalište u Zagrebačkoj ulici.

Kako se poboljšala ruta neznam...

noxis93

Pisalo u glasu Istre da ce se krajem ove (ili pocetkom slijedece nemogu se sjetit) Pulapromet narucit tri (3) nova autobusa.
Nadamo se da budu harmonike.

nexus

Citat: noxis93  u Kolovoz 21, 2009, 21:27:28
Pisalo u glasu Istre da ce se krajem ove (ili pocetkom slijedece nemogu se sjetit) Pulapromet narucit tri (3) nova autobusa.
Nadamo se da budu harmonike.

Za milion eura, koliko je rečeno da će koštati, možda bi taman mogli i biti:

http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews[tt_news]=47798&tx_ttnews[backPid]=38&cHash=f3a8da4012

(od 1:00 je o Pulaprometu)

boro

Na 218-ici razbijeno staklo na bočnom displeju,malo su ga pokrpali sa ljepljivom trakom.

boro

Gb. 201 dobio novu reg.  Nisam točno siguran ali ja mislim da je PU-387-NB.