Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

kico101

106 već desetak dana krasi eksterijer RB auta na Gornjoj Vežici.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

MAKI

Baš ga lijepo krasi vidio sam ga  :) :) :) :) :) :)
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

MAKI

Opet neki novitet.601  viđen u 7:00 nikad nije bio tamo u to vrijeme SA Tabelom 25A Rijeka .Da li je to nešto novo
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

mivano

Citat: MAKI  u Rujan 28, 2009, 16:38:22
Opet neki novitet.601  viđen u 7:00 nikad nije bio tamo u to vrijeme SA Tabelom 25A Rijeka .Da li je to nešto novo
čovječe, gdje ti živiš, pa, otkad je ta linija - negdje 2004-2005

MAKI

Mivano znam ja za 25a ali me to malo začudilo
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

MAKI

I ko kaže na 452 vozi jedan VR na 7 doduše vozio je ali već 2 dana je na 1
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

ikar

Citat: MAKI  u Listopad 07, 2009, 19:40:12
I ko kaže na 452 vozi jedan VR na 7 doduše vozio je ali već 2 dana je na 1

Vozač koji ga je povlačio dosad je odustao od noćne smjene (14-21) na 7 tako da je taj VR ponovo u rotaciji (tako se i bus povlači).

NP-549

Nevjerovatno !!!!  
6. puta u dva mjeseca je na 600 razbijen komplet prednji desni kantun na identičan način.  Samo šta je sad i šajba pukla. Neki šole iz grada došao po bus na Deltu, upalio ga i krenuo i pras u peron.    3 puta su ga na peron za Grohovo, jedanput na 10, sad na 12 i jedanput je kod prom. ureda.   Svaki put ga uredno poprave i opet takav nazad u promet.  Zar se nitko nije zapitao da je 6 vozača razbilo isti bus na identičan način u kratkom periodu.  Pa šta smo svi mi vozači debili !?

Dajte mu više promjenite prednje jastuke ili ventil !!!!

MAKI

Ako čemo gledat   realno 600 bi trebao imat one stolice kao 589;590,601 ,603 zašto bi (ako su svi busevi koji su prigardski SU240 Te serije imaju takve stolice. Zašto bi se trebao razlikovati dajte ga modernizirajte
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

mivano

648 provozio nakon mjesec dana

NP-549

Novi motor su stavili u 648.  Isto tako novi motor je i u 639 i to onaj od 240 KS. Sad je SL242  ;)
A što se tiče 600, konačno je nešto poduzeto po pitanju zraka i bus sad ne gubi zrak na prednjoj strani nego i nakon dan dva na Delti stoji visoko.  Hvala bogu, bilo je i vrijeme

mivano

Citat: NP-549  u Studeni 17, 2009, 19:29:40
Novi motor su stavili u 648.  Isto tako novi motor je i u 639 i to onaj od 240 KS. Sad je SL242 ;)
A što se tiče 600, konačno je nešto poduzeto po pitanju zraka i bus sad ne gubi zrak na prednjoj strani nego i nakon dan dva na Delti stoji visoko.  Hvala bogu, bilo je i vrijeme
hoće li biti ljepši zvuk od SL222?

NP-549

To je isti motor, samo par sitnica je drugačije.  Takav već imaju od ranije 626, 630, 632, 634.  Malo, ali stvarno malo, se osjeti da je življi, ali trebalo bi mu barem 260 i mjenjač sa 4 brzine jer su ove preduge.  Ostali svi iz serije su dobili stare reparirane motore , a original je još u 633.

mivano

Citat: NP-549  u Studeni 18, 2009, 13:20:02
To je isti motor, samo par sitnica je drugačije.  Takav već imaju od ranije 626, 630, 632, 634.  Malo, ali stvarno malo, se osjeti da je življi, ali trebalo bi mu barem 260 i mjenjač sa 4 brzine jer su ove preduge.  Ostali svi iz serije su dobili stare reparirane motore , a original je još u 633.
a ja se čudio šta se to čuje u 634

Berlingo

Da, ali da su kupovali kao Ljubljana do toga nebi doslo jer bi se stedili motori koji su jaci. Pa njega bi Sanos ili TAM oderao samo da uhvati zalet.