MB V6 i V8

Autor PROFA, Studeni 05, 2009, 11:08:11

PROFA

Prva  tvrtka do sada gdi sam vidio SETRU special medju seria S 250!
Da li neko zna koliko ima PS jel motor od serie 2 ili 3 u njima!

miky

Njegove imaju MAN 402 PS, kao i večina tih autobusa. Neki još imaju MAN 370 PS (Promet Makarska)

PROFA

Koja vozila imaju MAN motor ?
Mislis ove SETRE ,ja znam da su mercedesovi motori ako mislimo na iste to je SETRA guzica jim od 2 serie,a faca od 3 serie malo preradjena ja mislim da su 280 ps!
Jednu takvu je imao TOURING sto je vozio Zupanja-Stutgart ,LADNER vlasnik iz Stutgarta!

elvis

Da covjek je mislio na tu Setru i ona ima MAN motor,nije se on zbunio niti je neznalica,dobro ti covjek kaze

PROFA

Ja mu nisam rekao da je neznalica i neznam kakav je to bus jer je to medju seria busanema ji puno mislim po EU,a ja bas nevolim stare konzerve pa me ne interesuje ,a stobom bi se kladio tu sliku sto nosis da neznas kakviu su motori sve u Njima imaju 2 modela da ti pomognem i sada taj bus nosi naj savremeniji motor na svijeti mislim EU.

elvis

TO ne znam,ali znam da postoji MB motor V8 sa 381 KS,za razliku od tebe

PROFA

Mozda nekad prije postoji ali u busevima ne postoji mislim u SETRI 3 seria!
A mogu ce je mozda ga je  FAP-famos napravio!
A Starliner  ima naj noviji 505 ks euro 5 EDW naj savremeni ji motor kazu da je 5,5 euro,
a isti kao na  tvojoj slici ima  prvi euro 4 ima 480 ps i svi  imaju mijenjac 12 brzina,a ovo za motor nisam siguran na starom katu sto nema sajbu zadnju jer prije nije imao motor turbo mozda on ima taj motor!

elvis

MB 0404 V8 sa 281kw/381 KS,Neoplani isto tako,primjer ti je firma ELLE-TRAVEL Tuzla,imaju 3 komada sa tim motorima,tako da i nije bas FAMOS proizvodnja

trucker

Citat:TO ne znam,ali znam da postoji MB motor V8 sa 381 KS,za razliku od tebe

di si ti to naučio?i ne briši mi postove...

elvis

Aj se ti mene okani lijepo

PROFA

Jesi li ti nekad otvarao motor od busa,vidim nisi ali ja ti preporucujem onda otvori i pitaj majstore nemoj se blamirat-ni ja nisam znao bijo sam glup pa sam pitao i naucio!
A MB =$=$ je bio bus zlo za vlasnika kad ode na servis jedan kajis je sve povezivao,a kajis klime je kostao tada 1200 dm bio je sirok i debeo uzasno skup i on je V6 mislim 380  tako nest  ,a ni jedan bus osim katni buseva nemaju V8 i taj motor se mislim nije ni proizvodio kad su poceli MB 0404 busevi otidji u garazu u tu firmu pa pogledaj!
A V8 je spor motor ,a spor to je motor za terete i jako skup za odrzavanje ali na ucices polako!

muljator

profa skuliraj se malo, nemoj pisati nebuloze u koje nisi siguran, mercedes 0404 95 god. ima V8 motor sa 381 ks. i zatvor ovu temu jer nisi u pravu
Svatko za nećim žudi, ali za čim????

muljator

i zaboravih nesto mozda si ti vozija 0303 pa si se zabunija, one su imale v6 motore sa 360 ks. Dapace odrzavanje im je jeftinije nego u manovim motorima od 280 ks. sad ti moj profa pocmi malo uciti i pitj svoje te jake meste koji su ti to naucili ili pogledaj sam otvor haubu od merc. 0404 95. god.  i nauci se sam brojati ventile!!!!!!!

muljator

e jos ti zaboravi reci nazovi u panturist i pitaj koji im neoplani imaju V8 motore 381 ks!!!!  ja cu ti kazati svi od 1992.- 1995. a pitaj i matu preko foruma, da ne trosis telefon iz austrije!!!!

PROFA

Ako si siguran hajde da se kladimo stavi ti novce ,a ja cu duplo stavit pa cemo u   STUDGART u mercedes i pitaj,a 0404 imao je §80 i to V6 6 a   PANTURIST neznam ali ne vijerujem jel u isto vrijeme smo i mi buseve dobivali!
A za telefon nije problem ja to pravdam preko TVRTKE decki rade voze i novaca ima!