Rashodi, posudba i selidba vozila između pogona (1)

Autor Ivan, Kolovoz 18, 2008, 21:33:51

conecto

Citat: 421  u Rujan 29, 2009, 21:49:12
Citat: Tomek  u Rujan 01, 2009, 16:09:24
Neki od vozača iz APD su se hvalili ekipi u APP-u da su 201-205 najvoženiji i da ih namjerno troše što više jer nisu njihovi.

Totalna glupost i besmislica.Došli su za liniju 268, vozači nemaju utjecaj na odabir linije i količine vožnji, a sigurno je da bivši APD (sadašnji APP šef prometa/rukovoditelj)itekako brine o "svojim"busevima.
Uz to, imat će bolji tretman u APD zbog boljeg poznavanja "bolesti" jer već 15 god , od kockica preko Citara prve generacije do danas, mehaničari imaju znanja o njima više nego kolege u APP, a i EUROline je blizu...

Nekako mi se čini da Mercedesi u APD bolje voze nego u APP, valjda su tu ipak "doma".
Ali u APD ni s MAN-ovima nema problema...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Tomek

Gbr201-205 su vraćeni iz Dubravi barem po izgledu unutrašnjosti u gorem stanju nego šta su svi ostali podsusedski i sad izgleda kao da imamo 5 starijih.

conecto

Citat: Tomek  u Listopad 02, 2009, 15:16:48
Gbr201-205 su vraćeni iz Dubravi barem po izgledu unutrašnjosti u gorem stanju nego šta su svi ostali podsusedski i sad izgleda kao da imamo 5 starijih.

Onda je valjda problem u putnicima iz Velike Gorice jer su 99% tamo vozili. Isti oni koji se godinama bune da plaćaju najskuplje pokaze i voze se u najstarijim busevima, a dolazak novih ("konačno") zabilježen je i na TV.
A GDJE JE POANTA?

Shole

Citat: Tomek  u Listopad 02, 2009, 15:16:48

Šta to točno znači biti gori po izgledu unutrašnjosti?  Možda su samo prljaviji ili više pošarani.  Nek ih daju malo na generalno čišćenje unutrašnjosti pa će se onda vidit dal ima razlike

tamlover

A meni nije jasno šta će ti ovaj komentar Shole jer Tomek je bio jasan i precizan. I nažalost u pravu!
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Shole

Ne kažem ja da nije u pravu, nego me samo interesira na šta je konkretno misilo.  Naši imaju 6 mjeseci i svi su isti, a bogami i oni koji imaju 2 godine i 2 mjeseca su isto svi isti pa mi zato malo nejasno.

421

Mislim da znam na što je Tomek mislio: unutrašnje održavanje  čistoće u busevima je nijansu bolje za APP buseve nego u APD.
Što se organizacije tiče APD je tu uvijek "šepao"u odnosu na APD.

Autotrolej ima jednu garažu, iste čistačice( potpomognute vozačima i kulturnijim putnicima )  čiste sve autobuse bez razlike pa su i rezultati čitaj čistoća isti. Zato stoji Sholetov komentar:" Naši imaju 6 mjeseci i svi su isti, a bogami i oni koji imaju 2 godine i 2 mjeseca su isto svi isti pa mi zato malo nejasno."
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tamlover

Ma bitan je standard održavanja koji kod nas zapravo ne postoji a u RI ako i ne postoji stvar je jednostavnija zbog jedne garaže. Žalosno da održavanje i izgled/ispravnost busa ovisi o raspoloženju čistačice ili mehaničara. Oni su tu zbog autobusa a ne autobusi zbog njih. No to je u HR takva utopija....
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

MAN19464

GB.850 PONOVO VOZI U PAVG. neko je pisao da će biti cabrio međutim on je bio u podsusedu na ugradnji tiketinga, sada ima novi mini displej naprijed ima atron i sve funkcionira olično

Majstor

851 je kabrio kao I 852 i 853 procitaj postove
Samo mi sudite pošteno !

conecto

Jel se zna što o ZET-u u VG? Pred izbore je HDZ imao vrlo jasan stav o tome, a sad su nekak utihnuli - očito su i oni shvatili da bez ZET-a nema života...
A GDJE JE POANTA?

Ivan

Mislim da su sada Bandićevom kandidaturom stvari sa zagrebačkom politikom ušle u kaotičnu fazu (hvala mu i na tome ::|), a time i odnosi ZET-a sa susjednim gradovima, niti jedan ishod ne bi bio provediv dok se stranke bore oko sasvim drugih stvari. Mislim da ćemo morati čekati barem predsjedničke izbore, a poslije njih bi jedno vrijeme sve moglo biti još nejasnije nego je sad.

Tomek

Danas ujutro viđen gbr420 na 311. Jel to za stalno prebačen u APVG?

MAN19464

posuđen 420 i 422
805 rashodovan i motor prebačen u 812

Majstor

Ne znam baš 805 je O405N a 812 O405N2 mjenjač u 805 D863.3 a u 815 D864.3 mislim da ni motori nisu baš isti
s obzirom da je 805 Taz-ov i stariji ?
Samo mi sudite pošteno !