Valjan Prijevoz, Dražice

Autor LuckyLooser, Prosinac 06, 2007, 19:13:14

LuckyLooser

Valjan Prijevoz autoprijevoznički obrt vl.Loris Valjan
Dražice, Borovička 22

SUBJEKT JE UGAŠEN 2018. GODINE

Post by Shef 10 Sept, 2006, 18:43
-"Valjan Prijevoz" Rijeka
Pretežno prevozi radnike po prigradu.
Vozni park:2 ili 3 TAM-a 260a116 ex Autotrolej, MB o303, bio je i jedan EA Eurostar. također i 1 Noge Touring Star. Minibus VW LT46

-----------------------------------------------------

Post by Tomek 19 Jun, 2007, 23:28
Neoplan Euroliner N 316 K od Valjan prijevoza

--------------------------------------------------------------------------------

Post by Shef 19 Jun, 2007, 21:47
Moram priznati da u zadnje vrijeme baš i ne idem na zapadnu stranu grada, ali evo iznenađenja preko puta Trećeg maja:

Ovo je sigurno jedini Noge Touring Star u RH sa ovakvim "separeom" za 4 putnika.

Post by Erobuss 19 Jun, 2007, 21:50
Bio je do sada 20-ak puta u Međugorju, samo nikako da skužim kuda ljudi uđu u 'bunker'

Post by Shole 20 Jun, 2007, 10:03
U Valjanov prozor se ide kod stepenica na zadnjim vratima.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Post by Kico101 20 May, 2007, 13:43

Ovo bi mogao biti 527 ( sanosova sjedala ):

Post by Ikar 20 May, 2007, 13:54
527 i 510 su završili u Valjan Prijevozu, tako da bi to moglo biti to.

Post by Ikar 30 Jul, 2007, 10:59
Bivši 527:

Post by Kico101 30 Jul, 2007, 13:44
Ovo mi je odnekud poznato:  ;D
http://i87.photobucket.com/albums/k142/kico101/Autobusi/P5200312_edited.jpg
Jedino je ugodjaj oblacniji ( kao danas ).

Post by Kiki273 30 Jul, 2007, 18:19
Nije razlika samo u ugođaju,527 na mojoj slici nema registracije dok na ovoj tvojoj ima!

Post by Shole 30 Jul, 2007, 18:28
Krasno mu stoji ovaj lijevi nosač ogledala. I nije to slučajno tako, vidio ja da i vozi tako. Znate šta sam ja zaključio, bivši 510 sam vidio jedanput kod gumara na Podrvnju sa ovom tablicom, a po gradu 527 sa istom tom. Ja mislim da je on registrirao samo jednog i onda ako mu se slučajno dogodi da je neispravan prebaci tablice na drugi. Obadva su iste boje, a to koliko vrata ima ionako ne piše u prometnoj.
Trebalo bi ga prijavit, taj Valjan je ionako đubre od čovjeka

Post by Shef 30 Jul, 2007, 18:42
Ja cijelo popodne razmišljao što ne valja na slici, kad eto ga shole sjekirom u med.
Viđao sam isključivo 510 s ovom KO tablicom.
Ja se posebno divim svim tvrtkama i udrugama koje unajmljuju kod njega. Sjetimo se samo one strave u Zagrebu sa VW-om.
Baš gledam jučer onog sirotog Touring Stara. Dva dijela stražnjeg branika spojeni naljepnicom :o

Post by Shole 30 Jul, 2007, 18:58
A nedavno u Puli, dva VW-a jedan u drugog.
Autotrolej je 100 godina vozio Termoelektranu i onda su prije par mjeseci to izgubili jer je natječaj dobio Valjan i sad ih vozi sa svakakvim kantama. Nekad bus, nekad kombi, nekad ni ne dođe. To ti je naš zakon kad moraš prihvatit najnižu ponudu na natječaju, bez obzira na kvalitetu. Šta kad recimo ostane u kvaru na Pećinama, mislite da će poslat drugi. Moš mislit. A trolej u roku 5 min šalje druga kola, pogotovo kad su u pitanju ugovorene vožnje.
A lako njemu ponudit najnižu cijenu kad nikome ništa ne plaća. Njemu će neki penzioner ić za 100 kuna na dan ujutro u 7, u 15 i u 19 sati po jedan krug. Dat će mu 100 kuna na ruke i gotovo.
Na održavanje ne troši ništa, pardon, manje nego ništa jer vozi neregistrirane buseve,
sa tih 100 kuna je sve riješio, a trolej neće na to poslat 1 vozača nego će iskombinirat vozni red da budu dvojica, i platit će svakome recimo minimalno 150 kuna dnevno i još će ima na to platit sve moguće doprinose, poreze i .....

-----------------------------------------------------------

Post by Shef 5 May, 2007, 6:16
Sudar dva minibusa Valjan Prijevoza negdje u Istri, Sprinter za invalidnu djecu i VW LT46.
Detalji kasnije.

Post by Shef 5 May, 2007, 14:05
Dakle, 19-godišnji(  ??? :-X :o   ) vozač kombija MB Sprinter tvrtke Valjan Prijevoz (za riječane-to je onaj što je identičan kao Autotrolejev 104, isključivo za prijevoz invalidnih osoba) zbog neprilagođene brzine udario u zadnji kraj minibusa Volkswagen LT46, također Valjan Prijevoza.
Troje invalidne djece ozlijeđeno, na sreću samo lakše. Mogući uzrok: klizav kolnik (gume????).
Zanimljivo. ovaj VW je onaj isti što je pred cca dvije godine izazvao sudar u Zagrebu prošavši kroz crveno, također je nekoliko djece bilo ozlijeđeno.
Valjan, Valjan....ccccc   :-X

shef

Viđena bijela Setra S315HDH/2 RI-78x-PA.
Jadna joj majka kod koga je došla...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

kico101

Busevi ovog prijevoznika mogu slobodno odnijeti nagradu za nepropisna i bezobzirna parkiranja. Ovaj je fotkan na nizbrdici u Dr.Z.Kučića:

Mob. photo by my wife. ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

shef

Također, mislim da sam jedan od njegovih najvećih fanova (u obrnutom smislu, naravno) i divim se svima onima u razno-raznim  državnim organima koji omogućuju da ova jadna vozila bez ikakvog održavanja ugrožavaju sigurnost drugih sudionika u prometu.
Mogao bih ponovno pisati priče o parkiranju posvuda (ovaj 303 je još "bela rožica", ima i gorih stvari), da ne govorim o tome da voze umirovljenici bez ugovora-plaća na ruke, vozači koji voze djecu, a nemaju ni 21 godinu itd itd.

Pogledajte samo ovaj Mercedes, već dvije godine vozi s ovim limenim poklopcima koje nisu u stanju pofarbati. A šteta, bio je tako lijep bus.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

shef

Valjan Prijevoz opet u akciji. A gdje će se drugdje parkirati nego na pločniku? A povrh svega ima i rampu za invalidska kolica.
Joj, joj...

(c)Teutonic

LuckyLooser

Još jedan član "impresivnog" voznog parka.

miky

Ovaj stari Master je kupljen u Dubrovniku 2004.g., kupio ga Adriatic bus.

erobuss

'Katnica' u Međugorju  :)

LuckyLooser

Setra S315HDH i plavi MB o303 na stražnjem kraju imaju veliku reklamu za LS Moto. Gazda reklamira svoj dućan motocikala. Mudro, nema što. 8)

Tomek

Danas je Valjanovo čudo dovezlo klince u Zagreb

navi

shef

Imaju još jednog, koji ima žute naljepnice po sebi, ali nikako ga ne mogu uhvatiti:

(c)Teutonic

Ivan1983

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !