Nesreće u kojima su sudjelovali autobusi

Autor erobuss, Studeni 30, 2007, 14:25:12

Berlingo

S malim zakasnjenjem.Jucer prolazim kroz Karlovac i naidjem kraj aut. kolodvora na lancani sudar. Prvo vozilo kombi Sprinter (teretno) i onda 2 busa od Autotransporta. KA-2126-AK je valjda udario u kombi i nije bilo velikih ostecenja. No u njega se zabio KA-2102- AK i njemu je bila napuknuto vjetrobansko staklo.Ja prolazio u 16.35 i trajao je ocevid.Bila je nazocna i vojna policija.To je valjda onaj prijevoz HV-a.

Berlingo

Jedan ZET-ov Sprinter je imao danas manji okrsaj kraj zgrade INE (prijevoz osoba s invaliditetom). Nisam vidio nista osim ostecenja naprijed.Bilo je vise vozila tu i cekali su policiju.

elvis

Maloprije na netu nadjoh jos nesto,izgleda da je svojevremeno Prosic imao i Setru serije 400

tomekk

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

troosovinac

sinoč u Dugopolju osobni auto oduzeo prednost g.b. 264. dvoje teško povrijeđenih vozač osobnog u kritičnom stanju.
bela lađa

Berlingo

Koliko ja vidim to je kombi koji nije produzen. Znaci da je to najvjerovatnije onaj 8+1. Nije mi jasno kako je onda stradalo 11 navijaca.

Bari

Bili su mladi dečki, znaš da se štedi na svakoj kuni, nebi se čudio da su sjedili jedni po drugima.
KREPAT MA NE MOLAT !

Pozega

Sonja

To smo skoro dozivjeli na maturalcu na putu iz Brna prema Pragu, kad se moralo ici obilaskom koji nije bio predviden za katnjaka pa je vozac morao naci drugu rutu  :(

http://www.24sata.hr/news/velika-britanija-autobus-pun-djece-zapeo-za-most/149091/

PROFA

Skorom ovako i  VOLVO AK-TOURD da je prosao u Danskoj,ali na srecu vidili su na vrieme!