Rashodi, posudba i selidba vozila između pogona (1)

Autor Ivan, Kolovoz 18, 2008, 21:33:51

conecto

Motor je isti, mjenjači jesu različiti, ali ako paše kod jednog, nema razloga da ne paše i kod drugog. A možda su prebacili komplet motor i mjenjač što nije dobro, osobito što je bus u VG gdje se brže vozi, a ovaj mjenjač s 3 brzine nije ni za 60 km/h kad se motor dere do bola.
Ipak mi nije jasno kako je tako brzo 8(4)05 došao do kraja da je za rashod. Očito se i APVG kao i cijeli ZET počela bahatiti kad rashoduje bus 98. godište, Imamo mi još nekoliko kocki u pričuvi u APD za njih, ali ako se ovako nastavi izgleda da bi put Gorice uskoro mogli krenuti i Citari. Samo što je Citaro još krhkiji od O-405...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Tomek

Hm, pričalo se i da je 801 rashodovan? Šta je snjim?

Majstor

805 u Arz-u ceka popravak limarije /curi uz sajbe / isto kao I 801 koji je uredjen I pobojan uredjeni motor I mjenjac ceka Samo davace fmr edc I ide u Goricu 812 nema pritiska ulja motora I ceka izgradnju
Samo mi sudite pošteno !

buSHunter795

Vidim da nitko Dubravske 305G-ice ne spominje...
710 i 730 se koriste kao kabine-sa poplavljenim prozorima...stoje u APD
707, 725 i 733 su sa NG272 u žici i čekaju...

svi ostali su rashodovani  :'(

i ovo sam našao na wikipediji:
još što se ticalo 835 i 705 za vračanje u Passau...
http://regiowiki.pnp.de/index.php/Projekt_VEHOP

conecto

Da, u Dubravi ima sad sveg i svačeg tako da ujutro više nemaš gdje parkirati. 710 i 730 tak lijepo stoje da se jedva provučeš između njih i zglobnih Citara pa je pitanje vremena kad će netko u mraku zapeti za nekog. Još k tome tu su invalidski kombiji, Irisbusovi demo-autobusi i njihov servisni Daily, a zauzeli su i jednu grabu u stanici za tehnički pregled pošto nemaju svog prostora za održavanje.
A GDJE JE POANTA?

Portos

Citat: buSHunter795  u Studeni 22, 2009, 22:50:40
Vidim da nitko Dubravske 305G-ice ne spominje...
710 i 730 se koriste kao kabine-sa poplavljenim prozorima...stoje u APD
707, 725 i 733 su sa NG272 u žici i čekaju...

svi ostali su rashodovani  :'(

i ovo sam našao na wikipediji:
još što se ticalo 835 i 705 za vračanje u Passau...
http://regiowiki.pnp.de/index.php/Projekt_VEHOP
Ovo je tema o autobusima iz APVG a ne o rashodima općenito ???

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

421

APD je skladište i distributor autobusa za APVG, kaj je tu loše?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tramvajac 92

421

Kaj fali ranojutranjem razgibavanju pri traženju autobusa?
Pa kad ga nađeš, malo slalom vožnje između navedenih autobusa!
Pa izlaz kod porte DTR zbog suženja ceste radi uvođenja cijevi za CH4!
Previše je autobusa , mjesta ima!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

conecto

Što se tiče kopanja za CH4 izgleda da smo se rano poveselili. Ovo što se kopa po garaži navodno je nekakav magistralni vod koji samo prolazi kroz garažu i nema veze sa ZET-om.
A GDJE JE POANTA?

MAN19464

navodno je danas dizalica odvukla gb.856 i 845 u cios na rezanje ako su glasine istinite možda netko od vas prolazi mandlovom pa da provjeri jesu li još tamo ili ako nisu onda su glasine istinite

buSHunter795

Citat: MAN19464  u Ožujak 09, 2010, 19:48:25
navodno je danas dizalica odvukla gb.856 i 845 u cios na rezanje ako su glasine istinite možda netko od vas prolazi mandlovom pa da provjeri jesu li još tamo ili ako nisu onda su glasine istinite

Sad ću otići provjeriti na 269 ili 231...javim sutra.

kojot

Citat: Tomek  u Studeni 14, 2009, 22:04:01

801 u srijedu 10.03.popodne po snijegu u novoj plavoj boji vozio liniju 325 za Vukojevac.
Inače specifičnost tog Vukojevca je da se nalazi u Sisačko-Moslavačkoj županiji i ja mislim da je to jedinstveni slučaj u zet-u

MAN19464

801 je dobio atron sad mu radi displej i najava stanica zbilja lijepo izgleda i vidi se da je uloženo puno truda u arz-u majstori svaka čast super obavljen posao
gb. 845 je več izrezan a 856 je jučer trebao biti odvučen u cios ali otkazano zbog snjega

MAN19464

Citat: kojot  u Ožujak 11, 2010, 19:20:06
Citat: Tomek  u Studeni 14, 2009, 22:04:01

801 u srijedu 10.03.popodne po snijegu u novoj plavoj boji vozio liniju 325 za Vukojevac.
Inače specifičnost tog Vukojevca je da se nalazi u Sisačko-Moslavačkoj županiji i ja mislim da je to jedinstveni slučaj u zet-u
da ali samo 2 km ulazi u tu županiju, možda jel prije nema adekvatnog okretišta