A BUSS, Tešanj

Autor erobuss, Srpanj 25, 2008, 18:44:23

erobuss

A buss doo Tesanj
Jelah bb
fax: +387 32 663 453
tel:  +387 32 663 703

Bova (iza žbunja)  :)

S215 HD

elvis

vec sam u drugoj temi spomenuo da njihov transliner vec 7 dana stoji na Ivan-sedlu kod Konjica,danas jedna novost kad sam naisao,zadnja lijeva ratkapa je skinuta s njega,vjerovatno je i desna,ali nisam uspio vidjeti,vjerovati je da ce za koji dan ostati i bez prednjih,te mozda i retrovizora,pa vi sad recite,ako nista drugo nije moguce uciniti da se makne u bazu,ili kod nekoga na parking,isplati li se platiti prevoz labudicom??? to ili kupovati te dijelove koje neko krade s njega???

elvis

jutros u Konjicu tri busa u isto vrijeme na stanici za Mostar

jel im ovo drugi preradjeni MB ili su sminkali onaj prijasnji?

mb0404

Ako je od 303 moguc je posto su imali par sad tacno sa njihovim voznim parkom nisam upoznat posto sam rjetko u Tesnju ali sta god urade od busa dobro je,ovaj GiS vozi pored moje kuce ima preko 3-4 godine nikad nije sa njim bilo problema cak u zimi izadje uz brdo dugo preko 3 kilometra i spusti se bez probelma.

CroHerc

Benjamin

Setra na vanrednoj liniji za Mostar

anel

Dvije SETRE na vanrednoj vožnji

BITI VOZAČ AUTOBUSA JE ČAST!!!

elvis

Molimo sve clanove da obrate paznju prilikom slikanja da u kadar smjeste cijeli autobus,a ne pola,cetvrtinu,far i sl....osim ako ne zelite naglasiti neki poseban detalj ili manjkavost

Moderatorski tim

Tomek

Setra S228DT

Lijepa TAZ Dubrava D14

elvis

Premijerno i ova nedavno nabavljena Setra...slikana prije 15-ak dana kod Konjica