Display

Autor ikar, Prosinac 01, 2007, 13:16:56

LuckyLooser

28 Rijgud  ;D

Nije namješteno za potrebe slikanja. Sasvim slučajno sam naletio na ovo. Šole je izvadio ključ iz brave prije nego se display okrenuo do kraja.

Bari

GB 672 slikan danas na Jelačićevom trgu
KREPAT MA NE MOLAT !

Berlingo

Citat: Berlingo  u Studeni 11, 2009, 21:49:04
690. Gledam ga vec vise od mjesec dana kako mu ne svjetli zadnji displej.Niko nije to primjetio?Svaka cast Troleju.
Ja ne mogu vjerovati. Jos uvijek prate forum i jos uvijek nije nista poduzeto da se ovo sredi. Vidjen je veceras na Zametu. Ove ga godine ocito nece srediti. Svaka cast. Gospodo, pratite i dalje forum!

Shole

Ma dajte molim vas, baš neko to prati, a taman da i prati baš će ić radit ono što mi napišemo.  690 neko duži pa nek ujutro reču tamo da ne radi rasvjeta nek se to napravi.   A uostalom, ne svjetli na puno buseva prednji koji je kud i kamo bitniji pa nikom ništa.

Berlingo

Onda taj neko tko ga duzi se jako slabo brine o njemu.

Shole

Pa nije baš da mu je kotač otpao.  Nisu svi opterećeni rasvjetom  ;)

mivano

Citat: Shole  u Prosinac 10, 2009, 11:35:30
Pa nije baš da mu je kotač otpao.  Nisu svi opterećeni rasvjetom  ;)
kad je 580 gorio i dimio ovaj iz 577 se nije niš opterećivo...

Boki651

Ni na 632 ne radi straznji display.

amalok.95

Na pola novih Citara je sastrane display otišao

Berlingo

Neznam odakle ti taj pdatak. Navedi GB-e pa da vidimo.

amalok.95

Na 705 je prednji display u komi a na Citarima 2.Generacije neznam točno napamet  ali znam da na nekima sastrane samo pokazuje liniju a ne pokazuje smijer npr. Podvežica-Centar-Krnjevo

Berlingo

Pa meni to bas ne izgleda kao polovica.

kico101

Danas oko 9,10 viđen zanimljiv display na 636 -  29 Paveki. ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

mivano

iz 698 izvađen prednji display
btw.: ponestalo je ploča za Lokvu, i 600 i 698 imali ploču na kojo sitno piše Rijeka-Lokva, i nešto prekriveno zaljepljenim papirom - valjda Saršoni; da nisu kojim slučajem povukli ploče za Lokvu zbog nove organizacije ??? (nada umire posljednja)

mivano

Citat: mivano  u Prosinac 18, 2009, 23:21:02
(nada umire posljednja)
nada je umrla >:(
kakav je to display na 686 na prvoj stranici reorganizacijske prezentacije? 20 Rijeka-Pehlin-Viškovo, prvi put vidim takvo što
btw.: reorganiziraju grad,  na prvom slajdu classici i regi :o ???