Čazmatrans - slike

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 00:57:55

tamlover

486 - MAN Lion's Star I.gen - redizajn (BJ-182-EJ) jutros na Kapeli između Vodica i Pirovca (dodatno i u Crnoj kronici)

foto: Večernji list
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

mate

Gbr.306 odmara na brodskom kolodvoru

Gbr.478 na liniji za Zagreb, pozdrav vozacu ;)

conecto

Hvala Bogu da je i Čazmu krenulo! Ja se sjećam vremena kad su te znali za Osijek poslati sa Steyrom (visoki sicevi) dok su Panturist i Croatia-Bus na istoj liniji i istom kolodvoru kraj tebe stajali sa Citylinerima (ponekad i Skyliner). U crnu zemlju propast!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

mate

Koliko sam ja cuo za ove polaske u 7.30 je zaduzena Čazmina jedinica koja vodi medunarodni promet, te iz te jedinice busevi idu na ovu liniju, mislim da je takva situacija jos za polazak u 12 h...A i na ostalim polascima za Osijek,Zupanju su jako dobri busevi, uglavnom je rijec o Citylinerima...

tomo

damir050

Evo i od  mene malo slika  Cazmatransovih  Autobusa , moj mali doprinos

( slike  su manje rezolucije  izvinjavam se )  

Slike  su preuzete  sa   Stranice  http://touringcarteam-marcel.fotopic.net/c1337838_1.html

driver

Citat: conecto  u Siječanj 28, 2010, 16:01:41
Hvala Bogu da je i Čazmu krenulo! Ja se sjećam vremena kad su te znali za Osijek poslati sa Steyrom (visoki sicevi) dok su Panturist i Croatia-Bus na istoj liniji i istom kolodvoru kraj tebe stajali sa Citylinerima (ponekad i Skyliner). U crnu zemlju propast!
Ma konje jedan u kojoj godini ti živiš ,pljuješ po svima . takvi kao ti kvare ovaj forum pogledaj slike unazad šest godina pa vidi šta je sve vozilo. zbog takvih kao što si ti skidam se s ovog foruma .

conecto

Citat: driver  u Veljača 06, 2010, 19:37:15
Ma konje jedan u kojoj godini ti živiš ,pljuješ po svima . takvi kao ti kvare ovaj forum pogledaj slike unazad šest godina pa vidi šta je sve vozilo. zbog takvih kao što si ti skidam se s ovog foruma .

Ovo što sam napisao, iza toga stojim jer tako je bilo i to sam svojevremeno nekoliko puta proživio. Kad bi malo pažljivije čitao što piše neke bi ti stvari možda bile jasnije.
I nema tu nikakvog "pljuvanja", ne znam gdje ga ti vidiš ???
Ali ako se već "zbog takvih kao ja" skidaš s ovog foruma meni osobno uopće nije žao s obzirom na tvoj način komunikacije koji govori više o tebi samome nego o nekome koga prozivaš. I ne znam kako bi tvoj odlazak ovdje uopće bio nekakav gubitak jer samo 3 od tvojih 19 postova se malo razlikuju, a sve drugo na istu foru. Ako Čazmatransu treba ovdje reklama nek se obrati administratoru pa nek bude gore na vrhu njihov banner umjesto tvojih postova.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

steyr1985

Evo jedan TAM gb 274
Man gb 488 
Setra gb 320 i Man gb 515

tomekk

Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

mate

Gbr.308 danas na liniji Zagreb - Osijek - Zagreb

mate

A, danas na toj liniji Zagreb - Osijek - Zagreb je bio Gbr.441

čazmanac

Citat: driver  u Veljača 06, 2010, 19:37:15
Dečko nema pojma a izigrava velikog šofera...kada su Steyri došli vozači su bili sretni kad su išli sa njima za Osijek kolko puta se išlo sa kantama tipa 260 A 120 T il 190 A 110 T...o čem ti pričaš...unazad par godina za Osijek idu noviji autobusi a prije je Steyr bio bog bogova za kramu koja je inače vozila...

tomo

gbr.509 (bio je tu i 508 , vidi se malo na slici, ali imali smo ga neki dan)

mate

Gbr.302 na povratku za Zagreb