Salinea, Orašje

Autor erobuss, Prosinac 02, 2007, 09:43:44

The_Dubster

ovaj man i ona temsa su im u jako lošem stanju, al et voze, pa dokle li kako li...

mate

I MAN i Temsa i lazni Starliner jos nekako guraju samo je pitanje kad ce pocet gubit djelove na putu, jer ne izgledaju uopce dobro, ovog MANa su kao nes skrpali ali se raspada...i takvo nest zna bit na medunarodnoj liniji...koma

The_Dubster

lažni starliner ??? ima li ga na ovoj temi i na kojoj stranici ???

a sta ces, to je surova realnost bh. bus scene :-\

mate

Aha, ima dosta slika, zadnje su mislim moje na 9.str kad je vozio Zagreb - Tuzla, ljudi su od Jetlinera pokusali napravit Starlinera al ne ide

scania1

mene zanima koji če od salineje avtobus vozit iz tuzle proti ljubljani 20.2.2010,,kake vrste avtobusa če vozit dvospratni ili obični ..ako ima kaka slika od otog avtobusa koji če vozit 20.2 u subotu iz tuzle proti ljubljani..

hvala

busfan

Citat: scania1  u Veljača 04, 2010, 18:21:14
mene zanima koji če od salineje avtobus vozit iz tuzle proti ljubljani 20.2.2010,,kake vrste avtobusa če vozit dvospratni ili obični ..ako ima kaka slika od otog avtobusa koji če vozit 20.2 u subotu iz tuzle proti ljubljani..

hvala

Nisam ih bas skoro vidjao, zadnji put je cini mi se vozio Skyliner  :-\

mate

Citat: busfan  u Veljača 04, 2010, 19:21:58
Citat: scania1  u Veljača 04, 2010, 18:21:14

hvala

Nisam ih bas skoro vidjao, zadnji put je cini mi se vozio Skyliner  :-\

Ne daj Boze Skyliner, a uz njega jos i vozi bijeli Sideral s Touringovim logom

damir050

U pitanju  je  Globtour  - Medjugorje  , jer ovi  vec imaju  natpise Salinea na   zadnjoj Sajbi ,  kad  smo vec  kod Globtoura i
Mix Commercce iz Bihaca ima  dva  u istoj  shemi

mate

aha ti su inace svi Siderali bili u Globtouru, a onda su iz Globtoura prebaceni i u Mix Commerce i u Salineu ;)

Tlimfocit

siderali iz globtoura nisu nikad bili pribačeni u Mix jer to nije globtourova firma.....oni samo imaju natpis mix jer voze mixovu liniju koju im je gazda mixa ustupija.....
a ovi šta su u salinei oni su stvarno pribačeni :)

mate

Danas Sideral na liniji Pula - Tuzla

The_Dubster

ovo đalju za kopar ???

obratite pažnju na prag i zadnji blatobran :-X

mate

Citat: The_Dubster  u Veljača 23, 2010, 19:47:04
ovo đalju za kopar ???
http://www.fotorola.com/uploads/c4c5e1442c.jpg[/url]

obratite pažnju na prag i zadnji blatobran :-X

Ma ne daju, nego mislim da ovaj Jumper samo vozi prijelaz do Tuzle, ak se ne varam, iako me kod Salinee nist ne moze iznenadit, pa ovaj je jednom vozio liniju Zagreb - Tuzla

The_Dubster

tabla mu je sarajevo-kopar... pa napala ga hrđa sa svih strana i da ide za sloveniju :o :o

elvis

Kombi ide do Tuzle,a tamo putnici presjedaju u veliki autobus