Nesreće u kojima su sudjelovali autobusi

Autor erobuss, Studeni 30, 2007, 14:25:12

Berlingo

Zato su ovi u Rijeci totalno skrenuli. Vidjeli ste svi kako je to bilo za snijeg 19.12. U neke dijelove grada dosli su tek 21.12. Jucer sipaju suhe ceste! Svaki komentar suvisan.
Jako mi je zao ovih autobusa i problema u kojima se sad nalaze vozaci.

Tlimfocit

Citat: Berlingo  u Siječanj 27, 2010, 20:59:20
Zato su ovi u Rijeci totalno skrenuli. Vidjeli ste svi kako je to bilo za snijeg 19.12. U neke dijelove grada dosli su tek 21.12. Jucer sipaju suhe ceste! Svaki komentar suvisan.
Jako mi je zao ovih autobusa i problema u kojima se sad nalaze vozaci.

cesta se i posipa sa soli dok je suha ili vlažna kako bi se snizilo ledište vode da se ne zamrzne na kolniku.....
da pospeš zaleđenu cestu sa soli ne bi se ništa dogodilo......zato se zaleđena cesta prvo sipa šljunkom da razbije led a tek onda sol da se ne ledi......

Berlingo

Ali oni su sipali sljunkom. Slicno sam vidio u nedjelju navecer. Cesta suha.

Tlimfocit

Citat: Berlingo  u Siječanj 27, 2010, 22:11:04
Ali oni su sipali sljunkom. Slicno sam vidio u nedjelju navecer. Cesta suha.

ako je to istina šta kažeš onda na taj način samo bacaju pare i ošteuju kolnik......korištenje šljunka se izbjegava osim kad je prijeko potrebno....a tu ne samo da nie potrebno nego nema svrhu ni smisao

Tomek

U Zagrebu su pune ceste šljunka zadnjih dana koji frca na sve strane. Doduše zimsku službu treba pohvaliti jer ove godine su svaki put bili spremni, a bilo je snijega, ali sa šljunkom su pretjerali te svako malo u vjetrobransko staklo dobijem kamenčić.

conecto

Vjerojatno će i kod nas auti za koju godinu biti kao i oni koji se uvezu iz Belgije. Kod njih ceste posipavaju ko mutavi pa su svi auti sprijeda izubijani i prepuni točkica, a najčešće su i vjetrobrani nakon par godina zreli za promijeniti.
Prekjučer je i u Zagrebu popodne malo počeo prhati snijeg ali ubrzo prestao (nije se ni uhvatio). Kasnije također obilato posipavane potpuno suhe ceste (takve su i ostale pošto ničeg nije bilo).
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

mate

evo jos jedne od jucer - sudjelovao Panturistov Transliner OS-242-HH, inace nisam mogao naci na webu od Glasa Slavonije, pa evo kakva takva slika iz novina

mate

Danas je i Setra (Gbr.66) od APPa imala neku prometnu, vidio sam da ima ostecenja na prednjem kraju, nisam uspio slikati zbog guzve na kolodvoru, gdje je ona cekala polazak za Pozegu

Sonja

Prometna nesreca na staroj zagorskoj kod VW Berislavic u Mokricama.

Ninotoursov Neoplan udario u osobno vozilo, a Darkotoursov Eurobus ostao bez vanjskog retrovizora.

Pretpostavljam da je DIV4 pokupio Ninotoursove putnike, posto je bio parkiran sa strane te se ukljucio iza mene i krenuo dalje bez vidljivih ostecenja  ???

Konj

Da li negdje ima kakvih detalja, npr. tko je skrivio sudar,koje su posljedice sudara itd.?

Tomek

Uf čovječe, Iliade je razmontiran sprijeda.

maky

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

The_Dubster

sreća u nesreći, da su svi ok ;)
osim busa naravno ;D

mate

Jedna laksa nesreca bez ozlijedenih, Čazmatransov TAM proklizao u jarak kod Kutine

Izvor: 24sata, posto nema nikakvog popratnog teksta o nesreci objavljujem samo ovu sliku s 24sata.hr