Punjenje linija

Autor Boki651, Studeni 21, 2007, 15:22:26

conecto

Citat: Shole  u Veljača 16, 2010, 19:39:49
Saga sa "posuđivanjem" se nastavlja i 564 je svaki dan na gradskim linijama. Duple stolice na obje strane kroz cjeli bus, praktično nema šta :P

Novo rukovodstvo - nove fiks ideje! Promjene promjena radi iliti promjene kao same sebi svrha! Toliko puta viđeno! Izdržite malo, ubrzo će se sve vratiti na staro kad ovi novi (zeleni) uvide da to tako ne ide i da postoji razlog zašto je nešto do sada bilo baš tako, a ne ovako ili onako!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

MAKI

535 danas na 2 ci Opatijski 630 je prešao iz Opatiije u   grad  i vozi umjsto 640 koliko znam
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Boki651

Citat: SaNjIn  u Veljača 16, 2010, 20:00:03
sada sam gledo malo onaj raspored polaska s delte i opatije i primjetio da dosta toga se ne poklapa s polascima koji pišu..a i liniju 35 niste izbrisali..lol..a di je nestao Opatijski 630? ???

Potpisujem naročito linija 32subotom, ništa se ne poklapa s voznim redom.

Ruske

7A opet PRAZAN kroz grad...usli ja i neka cura na novom mostu i jedna cura jos na teti rozi i to je od grada do sv.kriza:

zvone16

cudno uvijek kada sam ja na 7A je pun
ZvoneXp

Ruske

kasno popodne i navecer bude vecinom ovako prazan...a i po danu ima manje ljudi definitivno...danas oko 14 sam se vracao doma, bilo je mozda 20tak ljudi

mivano

Citat: Ruske  u Veljača 17, 2010, 22:09:56
kasno popodne i navecer bude vecinom ovako prazan...a i po danu ima manje ljudi definitivno...danas oko 14 sam se vracao doma, bilo je mozda 20tak ljudi
i kada je išao "normalnom" trasom bio je prazan poslije 8 navečer

zvone16

Sada su zeznuli linije jer kako idem u srednju i stalno od 13:30 do 14:00 busevi puni jedva udes
ZvoneXp

Ruske

Citat: mivano  u Veljača 17, 2010, 22:12:22
a bome bilo je BAREM 10tak ljudi...bus bi se ispraznio tek na teti rozi ili jos gore...a ovo sad bude prazan kroz cijeli grad gdje inace ima podosta ljudi za to doba dana

Berlingo

Na 3A jutros bio 587. Nemam podatak da li je zavrio tu liniju, nisam ga poslje vidio.

Boki651

Citat: mivano  u Veljača 17, 2010, 22:12:22

Baš i nije, naročito u pravcu zapada.

Ruske

584 na 1A, nisam ga vidio neko vrijeme kad eto danas ga vidio barem 3 puta dok sam se setao gradom...dak je u 21 i nesto stao na novom mostu i sole je isao mislim do centrale nesto...smetao je 7A-ci koja je dosla 5min kasnije :)

Berlingo

Na 3A danas 598. Na 5A 599. Vidio na 1A 584 i na prekidnoj 2A 586.

MAKI

Danas situacija na 8 ci
588 ;D i 658
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Ruske

659, 584 7A
585 1A
113 13A

vidio sam jos buseva danas, ali sam ovo popamtio :)

nego, bio je u 1430 na okretistu sv.kriz onaj sole sa kapicom...mislim da sam ga cak vidio da ovdje pise...neznam kako se zove ;D i nisam zapamtio g.br.