Slike iz 2010.

Autor NP-549, Siječanj 04, 2010, 22:21:52

Ruske

jednom je malo vise gore na iducoj stanici stajala 11ka :)

Berlingo

Ma decki to je trebala biti sala. Ne razumijem se kao neki na ovom forumu. Po meni je naprijed pisalo 20 Rijeka. Dosao s linije i isao tko zna gdje. Doma sigurno. Trebao sam staviti  ;D.

Ruske

znam da si se salio...sve 5 :)

mivano

Citat: Ruske  u Veljača 18, 2010, 01:03:14
jednom je malo vise gore na iducoj stanici stajala 11ka :)
ma majstori kad izvoze bus na popravak svašta stavljaju - jednom prilikom vidio sam u Kostreni 623 a ono gore Rijeka - Drenova - Saršoni
a i šoleti svašta stavljaju kad idu u garažu ili kući

zvone16

a sta ces kada su umorni pa ko ce dizati glavu i viditi sta je na displayu
ZvoneXp

conecto

Zar ne postoje natpisi kao kod nas tipa "Slobodni prijevoz", "Prijevoz za vlastite potrebe", "Probna vožnja", "Garaža" ili na kraju krajeva "Autrotrolej"?
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

zvone16

postoje no ko ce na svakom busu stavljati drugi natpis
ZvoneXp

Shole

Citat: zvone16  u Veljača 18, 2010, 21:04:06
postoje no ko ce na svakom busu stavljati drugi natpis

A šta bi ti ovo molim te trebalo značit ?  Taman da flomasterom moraš ić napisat nebi bio neki problem, a kamoli upisat 3 broja.  Pojedinci imaju kod nas običaj upisivat linije koje više ne postoje ili rijetko voze onda kad idu u garažu, prazan doma ili je bus na probnoj vožnji.  Zašto je to tako neznam, al da je interesantno to je.  Predosadni su oni Slobnodni prijevoz, povremeni prijevoz, garaža, Autotrolej, RIjeka, bla bla bla.

Ruske

neka stave natips kao na taxijima u americi OFF DUTY

Boki651

Najbolji je display za Učku  ;D

Berlingo

Bari je pred malo uhvatio 13A Lopaca. Mislim da je bio 651, neda mi se sad traziti. Iskerno, da sam ja u Troleju, a Bogu hvala nisam, igrao bi se i ja s tim displejima. Pogotovo su mi interesantni ovi novi koji koji te po noci mogu probuditi (citiram Baria).

zvone16

hmmmm si siguran da je 651   
ZvoneXp

Boki651

Zašto ne bi bio siguran, kao da je problem napisati na display bilo šta od unešenih šifri, ako bus stoji parkiran.

LuckyLooser

Dan karnevala je dan kada se može vidjeti puno neobičnosti koje se ne vide svakodnevno.

721 na 1 u Pomeriu

I nešto kasnije u povratku u Ž. fašizma.

100 brojeva stariji- 621 na istom mjestu

5 vs. 32; Citaro vs. Conecto

701

602 sa veselom grobničkom ekipom ;D

Privremeni prigradski terminal Školjić:

412

639

595

617 sa dvobojnim displayem- kad je teško okrenut display u neutralni položaj, ako autobus duže vremena stoji.  ::|

628- isti slučaj

625- neobično skretanje, izvedivo samo jednom godišnje

642

674

698

603 skreće ,,pod voltu"

Shole

Svaka čast LL, bit će materijala za BEST PHOTOS.