Noćne linije 101,102,103

Autor shef, Travanj 20, 2009, 07:45:34

thomcro

Citat: kico101  u Rujan 14, 2009, 10:11:00
... i slični, pa da ih pitam malo o pravima i pravednosti. Sada šute. Očekivano i licemjerno. Što Vi mislite?
Slažem se sa tobom! Pravedno bi bilo da se sve plaća a ne da je za određenu kategoriju mukte.

Za ovaj prošli vikend malo sam pratil popunjenost 103-ke. Uglavnom su skoro sve koje su išle u grad bile prazne dok je za Drenovu bilo putnika. Busevi su bili uglavnom malo više od polovice popunjeni.
Pozdrav by thomcro

tramvajac 92

Pa šta vozite na noćnima?
Monotrale?

ikar

101 i 103 su solo busevi a na najopterećenijoj 102 koja obilazi najviše dijelova grada (i najnaseljenijih) voze zglobni.

kico101

Krenulo povećanje standarda i na noćnim linijama; 101-4 polaska; 102-3 polaska; 103-5 polazaka: ;D

http://www.autotrolej.hr/default.asp?ru=90&gl=200904230000001&sid=&jezik=1

Nekako mi je nejasno zašto najveći broj vožnji ima najmanje opterećena linija, a najmanji-najopterećenija? Objasnite mi. :P
Btw, 101 nije više dnevna trasa linije 1A, kao što se može isčitati.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

LuckyLooser

I to prilično smanjeno, skoro za 50%. Zapravo, broj buseva smanjen za 50%, sa 6 na 3. Je li se to kreće prema potpunom ukidaju noćnih linija? Dugo su i izdržale, duže od naših najoptimističnijih prognoza.

101 sa 7 polazaka na 4
102 sa 6 na 3
103 sa 9 na 5

Btw, je li netko primjetio da nema više ni zaštitara na noćnim linijama.

MAKI

Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

kico101

Citat: MAKI  u Veljača 20, 2010, 07:55:04
Odavno smo to primjetili
Zar nismo malo premladi da se vozimo noćnim linijama? ;)
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Boki651

Ja sam napisao negdje na forumu dan prije ukidanja Protectovaca.

ikar

Citat: LuckyLooser  u Veljača 20, 2010, 06:18:32
I to prilično smanjeno, skoro za 50%. Zapravo, broj buseva smanjen za 50%, sa 6 na 3. Je li se to kreće prema potpunom ukidaju noćnih linija? Dugo su i izdržale, duže od naših najoptimističnijih prognoza.

101 sa 7 polazaka na 4
102 sa 6 na 3
103 sa 9 na 5

Btw, je li netko primjetio da nema više ni zaštitara na noćnim linijama.

Mislim da je ovaj VR tragedija, kad sam još pred mjesec dana čuo da će smanjivat broj buseva očekivao sam da će nabit tablicu tako da nema čekanja - npr. linija 102 sa Vežice na :00 a sa Srdoča na :30... Ovo je tragedija - zadnji bus iz grada za Srdoče je u 3.10 :P  Sada se smisao linije izgubio. Hvala novi direktore... Samo tako dalje!!!

Shole

mUči, dobro da nije prekidna  00:00-2:00 pa pauza pa onda od 3:30 do 5:30

Boki651

Ja sam isto očekivao da će biti nabijen vozni red da se jedva stiže, ovako nema smisla da kad je najzanimljivije vani, zadnji polazak.

Shole

Samo su ukinuli jednu smjenu, a druga je ostala kakva je i bila.   To će se vjerovatno nazvat  POVEĆANJEM STANDARDA noćnih linija jer autobusi više ne voze poluprazni, nego ne voze

Ruske

imam jedno pitanje...sinoc sam cekao zadnji nocni bus u gradu...pogledao sam raspored, pisalo je SRDOCI-CENTAR-VEZICA 3:40
zanima me, jel taj 3:40 se odnosi na kretanje sa srdoca? jel se radi gdje koja korekcija, na zabici ili sl.? posto je meni na fiumaru dosla 102ka tek u 4:13 i na stanici z.kucica je dosla za 5min...pa mislim da nije moguce da je trebalo 45min skoro sa srdoca do fiumare...jel se radi na zabici ili drugdje koja korekcija? kad krece od tamo? cisto da znam za iduci put...

btw 496 je stvarno zvijer...ide ludo uz kumicicevu a bus popunjen, svi sjede, par njih jos i stoje...iznenadio me kako cupa uz brdo...pogotovo onaj zavoj kod ulice brdo, prema ul.z..kucica, prosao ga sigurno sa oko 40kmh a to je puno za takav bus i takav zavoj ostar...

ikar

Nesmiješ proć Rivu prije vremena koje je na službenoj tablici voznog reda (+30 minuta sa Srdoča). Tako da ti zadnji svaku večer kreće u 4.10 iz grada. 496 je pred par mjeseca malo sređen i puno bolje ide.

Ruske

eeeeeee super da znam to...tako sam i racunao, posto je u 4:13 bio na fiumari, pa sam dobro pretpostavio da je imao korekciju i krenuo u 4:10...super, pol sata duze vani, hahahh...

stvarno su dobro sredili 496, ne sjecam se kad sam se zadnji put vozio tako brzo uz kumicicevu sa toliko ljudi u nekom SG220...