RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

Berlingo

Moze malo reklame? Kolega Conecto je izrazio zelju i ja mu to ispunjavam. Dakle, ovo je najveca rupa u mojem dijelu grada.

conecto

Hvala, Berlingo, prekrasan je! Ja isto volim takva mjesta, a ne ove nove mramorne. Najbolje to opisuje Hladno pivo u pjesmi "Nema više naše birtije" jer "...kako da pijem kad ko da sam u bolnici".
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

mivano

baš gledam ove slike Sanosa i mislim si kako su ljudi prije bili drugačiji, da su 19.12. pitali nekog da gura bus možda bih samo ja pristao i vi forumaši; inače želja mi je gurat bus  ;D

NP-549

Kad bude sljedeći put bude neki palentar tipa 412 ja ću te zvat pa slobodno guraj.  Ustvari možeš gurat i automatica što se mene tiče ako ti je to tolika želja  ;D

mivano

ne mogu sam, nisam toliko jak ;D

shef

Citat: NP-549  u Veljača 17, 2010, 11:20:49
Kad bude sljedeći put bude neki palentar tipa 412 ja ću te zvat pa slobodno guraj.  Ustvari možeš gurat i automatica što se mene tiče ako ti je to tolika želja  ;D

Kad smo već kod 412 bilo bi u redu da netko popravi onu kuku koja drži portelu s desnim farom. Konstantno otvorena u vožnji.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Bari

Moram pohvaliti našeg novog člana zvone16 ima zbilja dobru sliku avatara  ;)
KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

Da malo pokrenem forum. Sliku sam dobio od prijatelja iz Zagreba, koji prati forum često na što sam ga ja navukao ovo ljeto. On je poprilično siguran (tako mi kaže) da je ovo "čudo" na slici prometalo nekog s foruma. Šta vi mislite o tome?

KREPAT MA NE MOLAT !

Berlingo

Da li je tko primjetio da na Rupi pada snijeg? Pogledajte web kamere s auto-ceste Rijeka- Zagreb. Ja bi to skinuo na forum ali neznam pa bi zamolio nekog drugog. Kod mene je +4. Neznam, ali nesto mi mirisi da bi se veceras mogli vidjeti ponovo problemi oko Rijeke.

Boki651

Pada na području Brguda, Klane, Rupe, Pasjaka, Saršona...

SaNjIn

Citat: Boki651  u Veljača 20, 2010, 20:44:51
Pada na području Brguda, Klane, Rupe, Pasjaka, Saršona...
na Veprincu također.. ;)

Berlingo

E da sam to znao prije. Sad je kasno. Opet bilo gustanja i isprobavanja zimskih guma. Naravno, sava eskimo i ni jedna druga!

mivano

dosta nekvalitetan video o vožnji 19.12. malo prije 7 ujutro (ako vam se ne sviđa brišite):Snijeg Rijeka

SaNjIn

Citat: mivano  u Veljača 23, 2010, 14:09:23
dosta nekvalitetan video o vožnji 19.12. malo prije 7 ujutro (ako vam se ne sviđa brišite)
kolko vidim u centru se baš i nisu šljivili semafori ;D

mivano

jednom prilikom dok je 536 radio u prigradu i imao krem branik na žabicu došao Gedžo i zablokirala mu se ručna i ovaj zvao garažu i 5 minuta ko lud dodavao gas i ručna se odblokirala; što je moglo bit uzrok ?

UF zeznuo sam se, molim moderatore da stave post u temu RAZNO, btw.: zašto više ne mogu obrisat svoj post koji napišem ?