Punjenje linija

Autor Boki651, Studeni 21, 2007, 15:22:26

MAKI

Sad su monotrali na 2A jucer se vozio u 567 ali vidio neki solo ne prekidnoj zar je  sad takav režim jer prije su bili MONOTRALI NA  cjelodnevnoj i na prekidnoj 2A
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Shole

Citat: Ruske  u Ožujak 02, 2010, 01:34:28
na 1A danas isto vidio zglobni, a mislim i na 3A ili tako neka linija vidio kod video kluba na zametu

Ovo je prilično važna stvar pa bi te molio da još jednom jako dobro razmisliš i da nam točno kažeš gdje si vidio taj bus, koji bus je bio (barem model) i dal je bilo ljudi unutra.   Pa nije valjda da je na trojki monotral?

ikar

Radilo se o 2a očito, video klub se nalazi odmah na prvoj stanici prema Z.Zametu.

kico101

Citat: ikar  u Ožujak 02, 2010, 15:48:28
Radilo se o 2a očito, video klub se nalazi odmah na prvoj stanici prema Z.Zametu.
Ima jedan i od raskršća prema gradu. Ima video klubova koliko hoćeš, pa mi to i nije neki orjentir. Da je monotral pohodio 3 ili 3A, već bi ga netko jasnije uočio ( barem Berlingo ;) ). Ili se netko igrao s displayem pa je BIS od dvojke vozio s displayem 3A TBJ-Srdoči.
Btw, 102 na 1B. Again. :P
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Ruske

bas na stanici na pocetku ulice gdje je garaza nova...prije praone lemond, stanica gdje je pekara...sad koji je bio, ne sjecam se tocno, nekako mislim da nije pisalo 2 nego 3 a sad da li je i A bio, neznam...a model busa ako me pamcenje sluzi bio je SG240 neznam da li prva serija (581-583) ili druga (591-597), samo se sjecam da sam negdje vidio jucer 583 ako se ne varam, a da li je to bilo tad, bo...sad ste me uhvatili

ikar

102 na 1B i to nema tabele nego na kartonu piše markerom 1B STRMICA - WTC

Berlingo

Citat: Ruske  u Ožujak 02, 2010, 16:55:02
bas na stanici na pocetku ulice gdje je garaza nova...prije praone lemond, stanica gdje je pekara...sad koji je bio, ne sjecam se tocno, nekako mislim da nije pisalo 2 nego 3 a sad da li je i A bio, neznam...a model busa ako me pamcenje sluzi bio je SG240 neznam da li prva serija (581-583) ili druga (591-597), samo se sjecam da sam negdje vidio jucer 583 ako se ne varam, a da li je to bilo tad, bo...sad ste me uhvatili
To je ocito bio vec spomenuti 567. Na 3A nije mogao biti ni pod razno. Prvo radi okretista u Bezjakma, a drugo jer jucer tamo odvozio neki conecto.

Berlingo

Citat: MAKI  u Ožujak 02, 2010, 13:37:03
Sad su monotrali na 2A jucer se vozio u 567 ali vidio neki solo ne prekidnoj zar je  sad takav režim jer prije su bili MONOTRALI NA  cjelodnevnoj i na prekidnoj 2A
Ma odakle ti sad to? Kad je zadnji puta bio zglobni na prekidnoj? A glede ovog drugog uvijek su ga popodne povlacili u garazu i liniju je uvijek zavrsavao solo. Daj malo prati forum ako nista drugo.

dragec52

Haj. Ja danas vozio 418 na 2a od 12.00 d0 15.00. U 17.00 sati ide u garažu i nastavlja sa solo kolima.

Berlingo

A sta se ne javi? Bila bi lijepa fotka.
I da, sad se sjetio da sam jucer prema Lopaci vidio 113. Naravno, vozac se sam vozi.

dragec52

Haj. Berlingo htio se ja javiti ali mi palo na pamet da radiš pa nisam. Bit će prilika.

zvone16

Citat: MAKI  u Ožujak 02, 2010, 13:37:03

Moguce da ga je vidio jer sam ja prije neznam kolko vidio jako cudan bus i sada na slikama skuzim da je to monotral
ZvoneXp

MAKI

565 na 2 , 663,na 18B I 500 na 6
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Shole

Svaka čast MAKI, to se zove dobar post.

ikar

Citat: MAKI  u Ožujak 05, 2010, 16:19:32
565 na 2 , 663,na 18B I 500 na 6

663 je srednja prigradska pričuva danas! Išo je umjesto 626 na 15.10, propustio sam ga da izađe s okretišta na Šporovoj Jami.