Kamionđija

Autor goranxxx, Listopad 02, 2008, 17:04:13

Berlingo

Ma ne razumijem kome to moze smetati? Situacija je vec poznata.Ovo ce biti malo O.T. (oprostite mi na tome unaprijed).U utorak slusam na putu Konvoj (HRT-HR 2).Javi se vozac koji je jedan od onih 380 Pevecovih ostao bez posla.Place preko telefona.Dubravka je iskusna voditetiljica koju slusam pa skoro 15 godina i ne pamtim da je ikad ostala bez teksta.Muk,tisina. Drugo, IGM-Tounj.Ista sudbina.Ne sjecam se kad sam ih zadnji puta vidio na cesti.A pamtim subote navecer kad sam se vracao iz Zagreba a njihovi kiperi voze.Nedjeljom,blagdanom... I onda neko napise kakva je situacija i to nekome smeta.Ne razumijem.Mozda je ovo glupi post i ja grjesim.Neka neko napise nesto pametnije.Ja cu rado procitati i mozda nesto nauciti.

Shole

Dosta je bilo te uređivačke politike od strane pojedinaca koji misle ako su nekakvi šefovi u svojoj firmici da mogu šefovat di god se sjete !!! 

Ukoliko bilo tko od članova foruma ima nešto za reć o bilo čemu, al se brine kakve će bit reakcije, nek slobodno pošalje PP meni ili bilo kojem drugom moderatoru i mi ćemo to napisat.  Zašto bi GORANXXX iil bilo ko drugi imao nekakvih problema zbog nečeg što je napisao - napisat će neko drugi koji nema veze s tim, bitno da je na forumu, autor nije bitan

Berlingo

Svaka cast Shole na odgovoru.Pisite i meni slobodno. Uvijek sam spreman pomoci.

goranxxx

dečki hvala na potpori i čujemo se za par dana kad se vratim s puta
SETRA 417 HDH

goranxxx

Pozdrav dečki, trebao bi pomoć pošto sam čuo da Slavijatrans Petrinja prima vozače buseva, jel neko zna jesu li kod njih plaće redovite, i koliko se može zaraditi, hvala!!!!!!!!
SETRA 417 HDH

dado1979

Kolega čitam postove i neznam kaj da ti velim,ja sam se nakon 8 godina maknuo od busa jer kud god pođeš svi su isti kad treba radit sve se obečava a kad treba platiti sve se zaboravlja,preostaje nam da čekamo EU pa se možda onda poslože neke stvari makar sumnjam,puno sreće.

Shole

Posložit će ti uvjete rada i postrožit kontrole pa ćeš uvijek morat bit u reguli, a plaću ti oni nemogu propisat koliko ćeš imat, tako da bi ti se vrlo lako moglo desit da ulaskom u EU budeš imao još manju crkavicu nego do sad jer ćeš sigurno manje sati radit, a plus toga morat ćeš bit prijavljen na cijelu plaću, a ne na 2200 + na ruke još toliko + dnevnice, pa pošto je to onda za firmu veći strošak platit tebi sva davanja na 4400 umjesto na 2200, pogodi kome će uzet da si namiri taj nedostatak

goranxxx

još ćemo za 3000 kuna drajvat cijeli mjesec
SETRA 417 HDH

miky

Ili za 6.000 ljeti, 3.000 zimi (turizam), pa onda ne dobiješ zadnjih 5 plaća i nikome ništa. Porezna sjela firmi za PDV, firmi dužna agencija, tko je najebao??? Radnik!!! Žalosno, porezna bi trebala prvo riješiti radnike pa onda uzimati...