RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

Ruske

ja se baziram na ovo
http://www.meteo-info.hr/grad.php?aGrad=rijeka

dosta su precizni...tako da...bacite oko sami

Bari

Boki kakvo je stanje? Šta možemo sutra očekivati?
KREPAT MA NE MOLAT !

Boki651

Ruske, našao si crkvu u kojoj ćeš se Bogu moliti. Meteo info ne da ne valja, nego bi više vjerovao accuweatheru nego njima.

Bari, što se tiče situacije sutra, olujna i orkanska bura, te snijeg, od 5-15 cm snijega, u prigradu,u samom centru grada snijeg i susnježica, ne bi trebao stvarat probleme u samom gradu, ali zato u prigradu... Prvo oborine očekuju se u terminu od 1h-4h

Ruske

nema sanse da uz ovakvu buru se zadrzi ista snijega na cesti!!!!
meni je ona prognoza odlicna, samo moras gledati noc prije za drugi dan jer mjenjaju cesto noc prije...meni je ok...niam zahtjevan da pitam kakvo ce vrijeme biti xx dana unaprijed...

shef

Jutarnji report: došao na posao s desetkom u 5:35.
Prava mećava i bilo bi dosta snijega da nema ovog orkana od bure. Avtomontaža išla bez problema, po gradu kolnici mokri s poledicom, a već od Plodina u Kostreni ima nešto snijega na cesti. Oprez, jer raznorazni predmeti tipa kontejneri, ogledala, znakovi lete na sve strane.
Koliko sam vidio gradske buseve, na linije gdje voze monotrali isti su izašli redovno van.

Od 6:30 proglašeni zimski uvjeti, bit će rotacija.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Bari

Kod mene na Trsatu ima nešto snijega. Upravo sada prošao 70X na dvojci i to mic po mic, prije njega dosta nije bilo ničega.
KREPAT MA NE MOLAT !

mivano

na G.Drenovi ima puno ugaženog snijega na cesti, bura nosi snijeg u zapuhe tako da ga skoro ništa nema na mjestima udara
467 okrenuo na Lokvi u 8:10 ( sa šoletom iz 639 - pretpostavljam kasnio 25 minuta ??? ) i onda pomalo niz drenovske nizbrdice

Bari

Evo par slika današnjeg sniježnog jutra

KREPAT MA NE MOLAT !

Ruske

jel zna tko kako vozi 7A danas?

shef

U Rijeci je pravo ljeto u odnosu na to kako je u okolici. Kostrena, oko 14:00. ovo malo asfalta što se vidi je ustvari led:

A ovo je unutrašnjost 644 u mećavi, zaustavljen u koloni zbog sudara:

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Berlingo

Na radiu govore (to su oni mladi novinari) o brdo sudara oko Lenca.

Berlingo

Jutros krenem od kuce. Na trasi 2A vide se ugazeni tragovi ali 418 ide bez problema. Ovo je ul. P. Jurcica. Prava meceva.

Na putu za Viskovo vozim iza trojke. Ide Avtomontaza bez problema.

Iznad Morcica manje puse i odmah vise snijega. Zastoj. Ljudi s ljetnim gumama.

Onda sjednem u daily i idem na carinu. Naravno kroz grad. Zaobilaznica zatvorena. Ovo je pokraj ARK Mihelica.

Sedmica vozi i penje se na okretiste. Bez ikakvih problema.

I strmo spustanje kraj romskog naselja.

Ruske

ova slika pored citroena na viskovu...kad si to slikao? ja prosao pred pol h malo vise, gore sve zameteno, ljetne gume RULZ ;D

SaNjIn

688 na 34 ne vozi..na cesti je cca 5-10 cm snjega u Veprincu..ralica prošla oko 14.30 aal samo jednu traku i to za prema Opatiji..al uzalud im trud..

Berlingo

Cavle. Pokraj Zezelica.

Na trasi linije 14.

Kukuljanovo, butiga Tican.

A sad gledajte ovo. 100 m dalje. Carinsko parkiraliste za vrijeme mecave. Sve suho.