Rad Autotroleja (2)

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 16:02:49

Shole

Ma baš nju briga za trolej, došla je tu da dobije plaću i bok.  Mi neka vozimo za plaću po koeficijentu 2.2. kojeg by the way imaju i gumar i tokar  (manje od nas imaju samo kontrolori i perači), a gospođa ima 4.1 što bi značilo otprilike duplu plaću nego ja.

conecto

Citat: Berlingo  u Ožujak 14, 2010, 01:37:34
Citat: dragec52  u Ožujak 13, 2010, 19:48:47
Haj. Evo vretio se u najdražu Rijeku, pregledao najdraži portal i da se izjasnim oko moje najave da ću otvoriti novu temu sa pitanjima glasnogovornicima iz naših firmi. Zaključio sam iz vaših postova i usmenih kontakata da to nebi bilo svrishodno pogotovo što pozvana gospođa iz Autotroleja nije reagirala i registrirala se i pokazala volju za tu vrstu kontakta sa "pučanstvom". Možda smo mali i beznaćajni i shvaćaju nas neozbiljnim sugovornicima. Ali to ne znaći da nemožemo sami postaviti pitanje i sami na njega odgovoriti - biti oštri,cinični i usput dati svoje viđenje riješenja problema / a ima ih i boljih od njihovih /. Toliko o glasnogovornicima i novoj temi.
Ja sam pisao o tome. Znao sam da se to nece dogoditi. A posto cita forum i prati ga, ipak vi vozite autobus i ljude, a ona? Ona bi trebala biti skolovanija od vas ali sve se to vidi kristalno jasno. Tko je ona i sta je ona? Neka se i meni slobodno obrati preko P.P.-a. Znam da je to nemoguce, ali mozda je ipak jednog dana bude zanimalo tko je Berlingo i koja je ta osoba koja zna puno o povijesti njene firme. Zna li ona toliko? Zasto nikad nisam dosao u Trolej? Upravo radi ovakvih napuhanih osoba! Ipak joj zelim puno uspjeha u njenom daljnjem radu!

Vjerojatno se nikad neće pojaviti kad se ovako piše po forumu. Napadnuta je unaprijed i dočekana na nož, još nije pošteno ni počela raditi a već je osuđena, nije luda da se ovdje nateže s vama kad joj to nije nužno.

Citat: Shole  u Ožujak 14, 2010, 08:31:17
Ma baš nju briga za trolej, došla je tu da dobije plaću i bok.  Mi neka vozimo za plaću po koeficijentu 2.2. kojeg by the way imaju i gumar i tokar  (manje od nas imaju samo kontrolori i perači), a gospođa ima 4.1 što bi značilo otprilike duplu plaću nego ja.

Pa kolega, nije ti ona sindikat da će se boriti za tvoju plaću. Posao joj je prenositi stavove firme u javnost, a pitanje je da li se uopće smije pojaviti ovdje na forumu. To je posao na kojem ona mora paziti što govori, dakle isključivo stavove onog koga predstavlja, a ne svoje osobne. Niti ona o bilo čemu odlučuje, ali mogla bi prenositi stav javnosti prema rukovodstvu. Pretpostavljam da joj je dužnost pratiti sve medije pa i ovaj forum.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

dragec52

DOBRO DOŠLA glasnogovornice: Moram priznati da sam iznenađen ali i vrlo zadovoljan. Sada kad si "naša" želim ti da se ugodno osjećaš sa nama. Možda svojom registracijom na forum privučeš i one druge koji se dvoume. Na fejsu ima preko 15 vozača toleja a na forumu sigurna 4 a možda još  koji ali se neizjašnjava. Strah od mobinga je jedan od razloga manjeg broja reganih vozača. Način na koji češ komunicirati sa članstvom može biti isključivo službeni i suhoparan ili opušten i ugodan svakodnevni jutarnji ritualčić uz kavu. Upoznali smo se u garaži i u prednosti sam u odnosu na druge. dragec52 ti želi što više postova i ugodno druženje sa forumašima foruma autobusi.org.

conecto

Dobro došli!
Ovo je veliki dan za naš forum koji pokazuje da ništa nije nemoguće! Nadam se da će Vaš primjer slijediti i Vaše kolege iz ostalih firmi (prije svega mislim na svoj ZET), pa i šefovi, čvrsto vjerujem na obostrano zadovoljstvo.
Nadam se da će Vam biti ugodan boravak ovdje na našem forumu, a sve članove pozivam na korektan odnos ako imaju kakva pitanja (a ne kao pojedini slučajevi do sada)!
Također mi je drago zbog kolege drageca52!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

kico101

Pridružujem se željama dobrodošlice uz nadu da će rasprave biti konkretne, ali bez onoga što izlazi iz okvira uljuđene komunikacije. Mislim da su stvoreni uvjeti za "korak više", a sada o svima nama ovisi koliko ćemo u tome uspjeti, a sve u interesu stvarnog povećanja kvalitete JGP-a. U svoje ime mogu reći da sam spreman pomoći u tom smjeru, koliko mi moje poznavanje nevedene problematike dozvoli. :)
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

shef

Uz moju srdačnu dobrodošlicu (da, ja sam onaj koji je prvi primjetio da ste promjenili radno mjesto), silno me raduje da je tu na forumu netko tko ne misli da će se kompjuter pokvariti ako se sjedne za njega i nešto napiše. Vidljiv je duh mladosti i svježine i nadam se da će se u tom pravcu ići i dalje. Samo da se zna, mi volimo svoj grad i želimo što bolji javni prijevoz, eto i ja sam mu se vratio nakon više od godine i pol vožnje autom na posao.
I nekako se nadam da vašim dolaskom i praćenjem foruma neće više biti nebuloza iz službenih "usta" o modernom voznom parku (hmm, ima vozila starih i tri desetljeća). Ali, kakav je - takav je, naš je.
Nadam se da ste već iz postova shvatili da su sve kritike dobronamjerne i da će to shvatiti i oni iznad vas.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

man750

Dobrodoslica i sa juga Hrvatske. Nadam se da ce i Odgovorni iz Libertasa slijediti ovaj primjer
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

Berlingo

Ovdje je neko napisao da smo vas pripremili na noz. Drago mi je da ste to shvatili kao da nije istina. Niko to nije tako mislio. A vi ste ocito shvatila. Ma dobro nam dosla! Ovo je prvi potez! Svaka cast!

kico101

Od 20.03. linija 3A prometuje na novoj trasi Jelačićev Trg-Bezjaki sa 16 polazaka radnim danom ( jedan ide do OŠ Zamet ). Shema još nije promijenjena.
Na službenoj web stranici osvanule su 2 fotografije našeg cijenjenog člana np549 ( 643 i 676 na Orehovici ). Bravo! :)
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Berlingo

16? Nedovoljno. Ljudi ce se opet buniti.

ikar

Zadnja vožnja 3a u 23.00 sa Zapadnog Zameta - 587. Ukrcalo se dva putnika u centru Zameta, jedan se iskrcao na Trampovom Bregu, drugi u Bezjakima, još se jedan putnik ukrcao u Trampovom Bregu i iskrcao u Bezjakima = 3 putnika total.

Berlingo

Nesto ti fali. Jedna putnica koja je stajala naprijed ;D.

ikar

Citat: Berlingo  u Ožujak 19, 2010, 23:56:48
Nesto ti fali. Jedna putnica koja je stajala naprijed ;D.

To je član posade  ;)

Shole

Ne želim ispast pesimist, al nekako mi je sumnjiv ovaj vozni red za Bezjake tj. nvjerujem da će ga bit moguće održavat.   Najprije će bit pritužbe na broj polazaka, a osim toga dešavat će se problemi ko na bivšoj trasi linije 5A ---> linija sa samo jednim kolima u krugu.  Malo kasniš i poslije više nemožeš uhvatit vozni red.  Nek zapne negdje prema gradu neće ga bit 2 sata u Bezjakima.  Dok je prigrad to vozio vrijeme je bilo 30 minuta, a sad je isto 30 s tim da se staje na SVAKOJ stanici a i sporije se vozi.   Živi bili pa vidjeli, al mislim da neće bit dobro

ikar

...i još sa 587 koji vidi brdo prije od vozača...