RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

Ruske

evo da vidite kako se mehanicari autotroleja brinu za nase citare:

naljepnica je tu, treba vidjeti kakvo ulje stvarno stavljaju...mislim da je vec bila ova tema negdje, ali ju nemogu nac, pa neka ova slika bude vezana uz to...

shef

Bilo bi bolje da se isto tako brinu i za neke druge stvari, koje su važnije... gledam danas 565 na 32, prednje gume Goodyear Metro dostojne samo Formule 1 - praktično bez profila, a ni one na prikolici baš nisu bolje.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Ruske

hah, nije jedini...cesto i ja bacim oko na gume, rijetko pogonske budu ok, a cesto budu glatke, a pogotovo prednje i od prikolice...

mate

Citat: mivano  u Ožujak 16, 2010, 13:39:55
javio danas.hr - vijest u slici:

na liniji 1: http://danas.net.hr/2010/03/16/0386007.55.jpg

Nekoliko putnika stradalo zbog naglog kočenja autobusa u Rijeci. (Foto: PIXSELL)

Evo i iz 24sata

http://www.24sata.hr/news/vozac-autobusa-zakocio-a-putnici-popadali-po-kabini/164006/

sad ce opet svi drvlje i kamenje po vozacu i Autotroleju

zvone16

jucer i danas dan za danom ide a autobusi troleja ostaju bez stolica. jucer u busu nisam siguran koji je vozio 62x neki je nisam vidio od noci i neki iz srednje skole nogom po stolicama i lampama na svu srecu lampe nisu pukle ali 2 stolice razbijene i opet se to desava udem kod novoga lista u bus 711 i sjednem kod trecih vrata i pocnu pljuvati po vratima sjedalima nema sta ne i predzandnje sjedalo razvale pa sta imaju u tome sta razvale sjedalo
ZvoneXp

mivano

opet se vratile gužve u 7a - jučer ljudi jedva stali u Vukovarskoj, ali nakon toga opet masovno iskrcavanje kod Pomorskog faksa

mivano

mivano

čujem da je 446 pred rashodom - jučer je viđen 611 - možda ostane na smjeni (netko je tvrdio da će to bit 535)

MAKI

vozio se 535 dok se 611 ne popravi znaci popravljen je a 446 je BYE BYE
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

ikar

Citat: mivano  u Ožujak 23, 2010, 13:09:26
čujem da je 446 pred rashodom - jučer je viđen 611 - možda ostane na smjeni (netko je tvrdio da će to bit 535)

Da malo bolje čitate vidili bi te da sam već 2 puta napisao da će vozit 611 umjesto 446!!!

Berlingo

Evo nesto mi sinulo u glavu. Da li se na ovoj fotki vidi nesto sta je vezano za ovaj forum? Ikar, samo ti nemoj odgovoriti, to tebi nece biti problem.

mivano

jučer oko 8 viđen 584 kako se penje na Belveder sa pločom "Slobodan prijevoz"

Boki651

Vidi se 2a kako prolazi kroz kadar,zbog duge ekspozicije. Jesi na to mislio?

Berlingo

Bravo Boki. To je ni manje ni vise nego 418 u punom naletu. Zapravo, bas u tim sekundama je pustio gas,jer je kraj dvorane stao,prema gradu,da pokupi nekog. Slikano jucer u 21.32.

Ruske

ja to skuzio odmah, ali nisam mislio da je to to :)