Display

Autor ikar, Prosinac 01, 2007, 13:16:56

Bari

670 kreće na Strmicu  ;D

KREPAT MA NE MOLAT !

MAKI

:D :D :D Baš bi volio vidjet 670 kako se spušta kroz Vrlije sorry na OT
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

MAKI

NA 709 riknuo prednji display
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

mivano

Citat: MAKI  u Ožujak 12, 2010, 19:09:45
NA 709 riknuo prednji display
i još k tomu jučer popodne vozio na 5 bez ikakvih oznaka naprijed ( šta je ponestalo ploča ??? )

Ruske

imam pitanje glede citara...sta svima ne radi bocni display gdje bi trebao pisati smjer? vidim na dosta njih da samo broj pise, a pored onaj veci diplay ne...

MAKI

NE SVIMA JA MISLIM
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Lion

Grad ti kao svome stanovniku pruži priliku da umjesto sasvim solidne prigradske linije dobiješ lošiju gradsku liniju. Ali si na kraju krajeva građanin, jel tako?!

mivano

danas vidio jednog classica sa displayem 13 Lopača - Grohovo - Delta
predlažem da se složi šifra za: 11 Delta - Benaši - Lokva i naravno obratno  ;D

Shole

A zašto baš BENAŠI ?   Od Benaša do Lokve je jedna minuta vožnje i sad bi ti na liniji od pola sata imao mjesto prolaska ono koje se prolazi u 29. minuti.   Obično se stavlja neko u sredini, ili neko važnije (ako postoji više varijanti)

mivano

Citat: Shole  u Ožujak 25, 2010, 20:33:21
A zašto baš BENAŠI ?   Od Benaša do Lokve je jedna minuta vožnje i sad bi ti na liniji od pola sata imao mjesto prolaska ono koje se prolazi u 29. minuti.   Obično se stavlja neko u sredini, ili neko važnije (ako postoji više varijanti)
2 minute  ;)
gled'o sam prema rasporedu i tamo piše Benaši, ali glupo je Lokva - Drenova - Rijeka (a Lokva na Drenovi, a Drenova u Rijeci)
jedino onda Gornja Drenova - Kozala - Delta, bi li se s tim složio  ???

Shole

Pa nemogu vjerovat da po tisučiti put otvaramo raspravu o toponimima.  Tako se koristi već 100 godina i bolje da je tako jer se onda lijepo vide važna prolazna mjesta za koja svi znaju.  Da, Drenova je u Rijeci pa šta onda?  To je naselje/kvart i zašto se nebi koristilo kao prolazno mjesto na displeju da se zna kuda ide bus.   Po toj tvojoj logici se onda nijedna tabla u prigradu nebi trebala koristit.   I  Pašac i Grohovo su u Rijeci,  i Čavle i Mavrinci su na Čavlima i  Kostrena i Šoići su Kostrena.   Dajte više jednom zaključite da je to tako kako je i amen!    Tabele za gradske linije sadrže imena ulica, djelova nekih naselja ili nešto treće, dok tabele za prigradske linije 10-37 koriste uvijek naziv  RIJEKA,  prolazno mjesto je ili neko važnije u prigradu ili važno u gradu  PEHLIN,  ŠKURINJE,  DRENOVA,  MARTINKOVAC.....   a ne točan naziv ulice kroz koju prolazi.

MB Citaro

Danas su stavili display u 709.

mivano

neki dan vidim 723 ide za Srdoče kao ispomoć a ploča dolje uz staklo...a gore AUTOTROLEJ; ljudi se odmah zbunili

SaNjIn

691 ide u Klanu..al nema broja.. :D..naravno kasnije ga je imao..