APP - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 15:17:56

PROFA

Citat: elvis  u Listopad 15, 2009, 18:55:02
S319 UL,gledao sam sad sliku te Setre,njoj ne vise vrata,nego po dnu autobusa ima jedna lajsna,a upravo s tih vrata je nekad skinuta pa ti se cini da su vrata niza za nekih 4-5 cm,taj dio samo treba lakirati u crno,ako vec nemaju lajsnu i nece se nista primjetiti ;)

Mislim da te ovaj momak pita za  317 HDH,a ne za 319 ul i mislim da UL SETRE nemaju vrata ,ali neznam sigurno!
Pa razmisli i reci!

elvis

Pogledaj username tog momka koji me to pitao,uvidjet ces da je to ustvari njegov username i da sam poceo pisati post sa naznakom da je njemu posvecen,dakle S319 UL je username momka koji je postavio pitanje,ja naznacio da odgovaram njemu i zapoceo objasnjenje koje se odnosi na tip Setre koji je on naznacio u svom postu

Nikakva posebna mudrost nije potrebna da se to shvati kako treba

mate

Jedna povodom Uskrsa

Pozega

Gbr.140- PŽ-237-BT  --- Setra SG 221 UL -RASHOD
Već napola očerupana,bez stakala, poklopaca i većine iskoristivih dijelova.  RIP

mate

Gbr.127 viden u subotu u Sl.Brodu, potpuno bijeli bez ikakvih natpisa, cini se da se i on sprema za novu @ shemu

man750

Vec neko vrijeme je takav. Da nije mozda za prodaju?
Slika potpuno bijelog bila je na forumu jos krajem prosle godine.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

Konj

Danas Starliner na liniji Pula- Rovinj-Zagreb- Pozega.

8) 8)

mate

Iveco Gbr.131 vracen iz ATRa u APP, danas viden na posebnoj voznji u Sl.Brodu

man750

Iveco Daily g.br.118 vidjen u @ shemi
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

Pozega

Vidio ga,pravo osvježenje,nakon dugo vremena malo akcije ipak je recesija uzela danak!

mate

Sezonske linije, sinoc, 2.7. (inace prvi dan prometovanja)

Gbr.43        Pozega - Sl.Brod - Zagreb - Zadar - Sibenik - Split
Gbr.54        Osijek - Sl.Brod - Novalja - Vir

Pozega

MB O405 gbr.81-83 redizajnirani u @design
zasad 83,malo lošija slika s moba

mate

Gbr.124 veceras u 17.30 na liniji Sl.Brod - Zagreb/Zadar

1142007

Pozdrav svima nakon duuugo vremena izbivanja.

Ne znam da Vam je poznato ali APP već dobrih pola godine vozi umjesto vlaka liniju Našice-Pleternica. U većini slućajeva radi se o Setrama S315. Najčešći busevi su (barem oni u kojima sam se ja vozio) 105,116,161. Ako ovo već postoji zaista moje isprike, ali dugo nisam imao komp pa mi je sad puno za pretažit post po post.Neka se slobodno ovo spoji s spominjanim tekstom ago ga gdje ima
Moj najdraži bus :
Sanos S 215 OS 866-BI GB 14

mate

Cuo sam jednu informaciju, a to je da neki busevi dolaze u APP, nesto je doslo a nesto treba doci do kraja godine, kako sam cuo da su dosle S317 UL, i S4111 HD...i da bi trebalo jos biti nekih noviteta, samo tocno koji su ne znam...