Reklame i druge improvizacije na autobusima

Autor nukleusri, Studeni 29, 2007, 00:20:36

Ruske

udem danas u 660 i gledam sta je ovo? primjeceno jos i u starom citaru jednom koji je bio na dvojki...

ikar

Hahaha, svaka čast službi za marketing. Mislim da se konačno kreće prema boljem.

MAKI

582 dobio reklamu neku 50 godina kazalista lutaka Rijeka tako nesto
622 dobio Obuca Rijeka
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

NP-549

Da, i to kazalište lutaka ide skroz do dna busa, a ne samo nekih 50 cm ko klasične reklame.

A nakon 12 godina bez RADIO RIJEKE ostali 621-625.  Boja se sjaji na mjestu reklame kao kad je bus bio nov, što nije čudno jer nije nikad sunca vidila.  Te reklame su stavljene u garaži dok još nisu pušteni u promet.

shef

Zato je 569 ostao bez reklame.
Što se tiče ovih reklamnih rukohvata, i moja firma je dobila ponudu za reklamiranje, radi se o nekakvoj agenciji koja je sklopila ugovore s prijevoznicima (da, bit će toga i u drugim gradovima).
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Ruske

zanima me koliko ce trajati dok huligani ne iscupaju sve to...

Boki651

I pak se radi o rukohvatima, znači ne bi se smjeli lako čupati, jer je onda i sigurnost putnika upitna. Namijenjeni su da izdrže dosta veliku kilažu, kao i oni serijski prethodni.

Ruske

gle, vec sam vidio po conectima otrgane rukohvate...tako da sam skeptican...netko tko si naumio da otrgne kanticu zuje ce to i napraviti...

kico101

Svaka čast na ideji! ;D
Što je slijedeće-stolice u obliku bocuna kašteleta?
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

shef

U međuvremenu je i 563 ostao bez reklame.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Putnik1213

Rukohvati  su baš fora, tako veselo djeluju :D

Dino

Evo i moje fotke iz 706, dok sam vidio jos u 704 i u novom citaru (neznam koji broj), gdje vec fali jedna :P

Ruske

sole u 660 jucer je komentirao u slucaju nervoze otvori pivo
a starije osobe su se smjeskale kad su ulazile u bus i vidjele to...neke su i detaljnije promatrale, vrtile kantice i tako...

ja mislim da ce pomalo nestati te reklame, jer ce klinci htjet praznu neovorenu kanticu zuje pa ce to lomiti i krast...tako da neznam bas kakva vesela buducnost je takvim reklamama

amalok.95

Cool kolko traje nek traje glavno da imamo putujuču pivariju...

maky

Isti cool rukohvati su se prekjučer pojavili i u autobusima po Splitu!
Nešto najbolje što sam dosad vidio na samom autobusu, a služi u svrhu marketinga...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!