Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

Shole

Posljedica popravaka.  A  LPP-ove su možda u boljem stanju jer su mlađe i vjerovano ne voze dur marš ko naše.  I nemoj baš 412 uspoređivat sa Lpp-ovim, pa imaš i naših koje iznutra super izgledaju (569 sa tasterima za zvono na rukohvatima i komplet novom unutrašnjosti, 455 sa vozačkim prostorom tapeciranim u tepih.....)

MAKI

Pitanjce imali 569 motor od Sanosa S200 vozio sam se u njemu i ucinilo mi se ili sam krivo cuo
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Shole

Navodno tvoj najdraži bus, a neznaš ni šta je unutra.  Mercedesove motore imaju oni za koje je to navedeno u popisu voznog parka, al nek ti bude, posljednji put ću ponoviti (a sljedeći put banirati) 446, 452, 454, 466, 496, 535, 562, 565, 566(prototip), 569, a imali su ih i rashodovani 424, 437 i 453

mivano

Citat: Shole  u Ožujak 03, 2010, 15:59:44
Posljedica popravaka.  A  LPP-ove su možda u boljem stanju jer su mlađe i vjerovano ne voze dur marš ko naše.  I nemoj baš 412 uspoređivat sa Lpp-ovim, pa imaš i naših koje iznutra super izgledaju (569 sa tasterima za zvono na rukohvatima i komplet novom unutrašnjosti, 455 sa vozačkim prostorom tapeciranim u tepih.....)
ne kažem Shole, ali samo sam htio reći da su njihove lakirane nekom sjajnom bijelom bojom i tako...

Shole

Da, o tome smo također pričali.  Pogledaj recimo kako izgledaju jedan 569, 500 ili 605 (poslije pranja)  7 godina nakon generalne, a kako izgledaju 466 i 565 kojima je kasnije rađena.  ARZ majstori špričaju sa finom, sjajnom bojom i ravnim žutim crtama, dok naši to nabrzinu, svakako izoliraju crte, a u sintetičku boju uliju nitro razređivač da im prije stisne i ne procjedi pa onda nitro pojede sjaj.  O kavliteti radova neću ovom prilikom, komentiram samo završno farbanje.

NP-549

Nakon ohoho vremena nešto se počelo radit na 622.  Jutros je bio u zraku

Bari

Navodno je dobio novi motor i uskoro bi mogao u promet.
KREPAT MA NE MOLAT !

mivano

vidio 577 na Delti nakon generalke - koliko sam zaključio samo je izvana ofarban - rađeno pod gasom  ;D

Shole

A šta bi trebao bi iznutra ofarban?   Mjenjani su limovi gdje je trebalo, zadnja stjena komplet a iznutra su mjenjani podovi

mivano

Citat: Shole  u Ožujak 25, 2010, 20:31:20
A šta bi trebao bi iznutra ofarban?   Mjenjani su limovi gdje je trebalo, zadnja stjena komplet a iznutra su mjenjani podovi
ma dobro Shole, nisam bio unutra, ali je prije bio pun paučine - ko da ga niko ne čisti

Bari

Na 626 samo što nije lavić otpao.
KREPAT MA NE MOLAT !

MAKI

Citat: Bari  u Ožujak 19, 2010, 23:46:18
Navodno je dobio novi motor i uskoro bi mogao u promet.

622 provozio viđen na 1
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Bari

U garaži, 673 i 614
KREPAT MA NE MOLAT !

Boki651

Ne znam, ako je netko primjetio, ali u 664 motor jako čudno radi, tj. zvuči i stvara velike vibracije. Nije to čisti Conecto-vski zvuk.

Ruske

da li su stavili mozda nove siceve u conectore? mislim daj e bio 654 u pitanju, udem i odmah mi uleti u oko crni sic, izgleda kao nov, ili je opran ili je stvarno nov...u biti sad nisam vise ni siguran da li je 654 ili 664, mislim da je 654