Display

Autor ikar, Prosinac 01, 2007, 13:16:56

Shole

Dobraaaa, svaka čast !

mivano

599 ima problema s displayem - piše mu broj ali ne i destinacija

Boki651

Da vidio ga na 4 danas, jučer je imao i display i tabele na 7a.

Bari

Na 625 ne radi dio displeja.  Vozi na liniji 5, vidi se samo broj, ne i Drenova. Ima tablu ispod.
KREPAT MA NE MOLAT !

MAKI

Prednji display na 625 je cijeli riknuo dole je tabla
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Bari

Citat: MAKI  u Travanj 04, 2010, 07:53:32
Prednji display na 625 je cijeli riknuo dole je tabla

KREPAT MA NE MOLAT !

Boki651

Ja imam pitanjce, zašto je na jednom Regiu, neznam g.br, uuglavnom vozio je za Marčelje sve spojeno i brojevi i slova, bez razmaka. Koliko znam uvijek su na Regijima brojevi linije i destinacije bili odvojeni razmakom, a na ovom piše 20Marčelji...

Shole

Vidio sam to i na 690  kad piše 21Kraljevac i na mislim 700  12Kukuljani.   Nešto se poremeti u onom file-u.  Samo treba ponovno sve stavit.  Pošto su sad dodavali liniju 9, treba baš malo obrait pažnju dal je i to ispravljeno

Ruske

na 7A isto pise skupa...primjetio sam od 11.01, od kad su radili promjene u trasi i natpisu na displayu

ikar

Citat: Ruske  u Travanj 11, 2010, 21:14:13
na 7A isto pise skupa...primjetio sam od 11.01, od kad su radili promjene u trasi i natpisu na displayu

To je krivo upisana šifra za Hosti-Pomerio-Sv. Križ, na svima je ta na prednjem displeju sa razmakom. Stara preko Centra je sa razmakom.

Boki651

vidim da ste popratili fotkama da je na 625 riknuo display,pridružio mu se i 599,na displeyu nema više ničega.

zvone16

neznam dali je novost ali na 615 danas nije radio Display
ZvoneXp

zvone16

Na 628 crkava Display, kada je isao iz paveka u rijeku vidi se na displeju 10a normalno a PAVEKI pola slova fali
ZvoneXp

Boki651

Čini se da Trolej ima pomor displeyeva, a kako je kriza, sumnjam da će išta od toga biti popravljeno u skorije vrijeme.

Danas na 7a tabele Sv.Križ-Pomerio-Hosti ;D

Očito je nestašica i ovih na kojima piše Centar. ;D

Shole

Vjerovatno ih je Radojković bacio u smeće uvjeren kako će njegov "gornji"  7A živit vječno.

I 615 je sa tabelom a i još 3 sam jutros vidio al nisam brojeve zapamtio.

A s obzirom da se u zaključanom djelu skladišta našlo i novih displejeva (doduše možda su to oni sa 673/674/675) mogli bi nekog i ugradit na 625 ili po mogućnosti na 613.  Taj radi al brate mili oni zeleni pixeli su već iste boje ko crni.  Zreo za u smeće.  Al jbg, vidljivost nije kriterij ispravnosti