Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

Shole

Ma vjerovatno klinci pokidali originalni pa je tapetar nabrzinu napravio s onim što je imao.  Zašto bi bus stajao par dana dok dođe tapecirung sličan originalnom, kad se može napravit za pol ure sa nekim drugačijim.  Da je lijepo, nije, al šta sad

A što se tiče zvuka, ima tu milijon opcija.  99% je da nema nikakve veze sa motorom.  Ili je auspuh šup pa negdje kroz neku rupicu na loncu ide van i grmi, ili pak turbina čudno zuji, ili mjenjač i retarder ili pak nešto deseto.  Uglavnom,  don't vorry, motor nije sigurno

Ruske

jooooj krivo sam se izrazio...
novi SIC SOFERA...ne ovi iza :)

Shole

653 i 669 imaju odavno drugačije siceve, a i ono plavo sa šarenim uzorcima ionako nije sjedalo nego navlaka koja služi da se nebi prljao sic.  Možda je neko uzeo doma oprat pa su taj dan bili bez pa ti je čudno bilo vidit crni sic

Ruske

e ali ovaj je bio 6X4, dali 664 ili 654 neznam...mislim da je bio 654...i on je prvi na kojem sam skuzio, mozda jer je vozio neki mali sofer od kojega je sic veci ;D

mivano

kad smo već kod čudnih zvukova 673 i 675 već neko vrijeme zvuče ko cirkulari pri svakom dodavanju gasa  ;D

shef

Da, njemu (opet) nije dobro:

Iza njega je 667, a desno 564. Skinuti krovni rukohvati  ???
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

651 je stajao več X puta po dugo vremena, ali ako se ne varam, mislim da nikad nije bilo problema sa motorom.  On ima onaj drugačiji, vertikalni sa 6 cilindara koji stoji po sredini, za razliku od klasičnih SG312 i NG312 koji imaju ležeći motor od 5 cilindara.

zvone16

jeli onaj 692 ima neku preinaku na motoru ili sole je danas mislio da je to formula pa je vozio rally ali je bilo super
ZvoneXp

MAKI

jel ima neko informacije sto je sa 588 vec ga dosta dugo ne viđam u prometu
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

shef

497 jutros viđen na Srdočima. Sve je kao i do sada, uključujući i tablicu.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Treba vidit naljepnicu od tehničkog.  Ako je registriran onda smo sigurni još godinu dana da ćemo ga gledat, ali postoji mogućnost i da je ovo vrijeme stajao ako nije prošao preventivni tehnički ili periodični kočnica pa će GTP tek uslijedit

ikar

Danas je 614 bio na Tehničkom na Pećinama.

Shole

Jao zar opet.  A već se ponadali da će put Kukuljanova i Metisa

zvone16

haha i bolje nekima pa i meni se draze voziti u njemu nego u CITARU
ZvoneXp

MAKI

MOLIM  pa tebi je draze vozit se u kantama tog tipa koje tresu i zaglusuju te uz to one odvratne stolice
Citaro je puno lijepši i udobniji
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni