Damy Tours, Sarajevo

Autor stipe15, Kolovoz 25, 2008, 22:45:39

karington

Hej ljudi cuo sam, istina neprovjerena informacija, ali da je Zeba, nakon svega, ugasen a autobusi dati na prodaju...pa sad dali neko nesto vise zna ili...

elvis

Kao sto vidis nije ugasen,a sto se tice prodaje bili su na prodaju Skyliner i Scania Irizar 99.god.

To je bilo prosle jeseni,da li ih jos uvijek prodaje ne mogu ti sa sigurnoscu tvrditi

aaaaa

Da a novu Scaniu da li su prodali ili je banka uzela zbog neplacanja rata leasinga???
U glavnom firma posluje ali nema "izlaska vani" sad za sad. Gazda firme i njegov sin kako sam čuo su deportovani iz Švedske na izdržavanje kazne u BiH...

elvis

Nova je uzeta zbog neplacanja leasinga,trenutno se nalazi u Scania servisu u Rakovici,a gazda i sin su uhapseni u Svedskoj i tamo i ostali do isteka kazne

HARE TOURS

Ma vi stvarno pricate nebuloze,kakvo gasenje firme,firma je opet pocela da posluje dobro i samo se prodaje Nopaln sky.A damir i sakib su prebaceni u zenicu da izdrzavaju kaznu.I prvo provjerite price patek onda pisite.a firmu sada vodi Samra najstarija cerka.

aaaaa

Citat: HARE TOURS  u Travanj 25, 2010, 19:32:28
Ma vi stvarno pricate nebuloze,kakvo gasenje firme,firma je opet pocela da posluje dobro i samo se prodaje Nopaln sky.A damir i sakib su prebaceni u zenicu da izdrzavaju kaznu.I prvo provjerite price patek onda pisite.a firmu sada vodi Samra najstarija cerka.

e to sam i ja cuo znaci da je moj "izvor informisanja" bio ispravan

elvis

Starija Scania jutros u Konjicu pored ćuprije

erobuss

Ovo je Obradors SW360 na Scanija podvozju!

elvis

Citat: erobuss  u Svibanj 31, 2010, 22:24:11

U svakom slucaju svidja mi se bas,a i neko je napisao da je i enterijer bas usminkan ;)

aaaaa

Citat: elvis  u Svibanj 31, 2010, 22:26:36

U svakom slucaju svidja mi se bas,a i neko je napisao da je i enterijer bas usminkan ;)

jeste jeste kozna sjedista, neke ukrasne sijalice u boji, 7 brzinski EPS mjenjac koji salta "neosjetljivo" sve u svemu dobar bus ...zna li ko koje je godiste?

erobuss

Citat: aaaaa  u Svibanj 31, 2010, 22:41:13
Citat: elvis  u Svibanj 31, 2010, 22:26:36

jeste jeste kozna sjedista, neke ukrasne sijalice u boji, 7 brzinski EPS mjenjac koji salta "neosjetljivo" sve u svemu dobar bus ...zna li ko koje je godiste?

Trebao bi biti oko '98... Možda malo stariji  ::|

peron24

Skyliner T60 K 036 kreće iz Šibenika u 19:30 za Mostar i Sarajevo

damir fido

ROAD

NEOPLAN VIP CLASS