RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

Ive

Danas sam oko podne na izlazu iz Ulice Janka Polića Kamova vidio jedan zaustavljeni Regio(mislim da je bio 684) s upaljena sva 4 žmigavca, a šole je gledao nešto oko stražnjeg desnog kraja. Nisam vidio da li je zakačio neko vozilo, jer sam prošao autom pored njega, a na retrovizor sam vidio samo vozača kako nešto gleda.

NP-549

Neki "klinac" sa autom pulske registracije je lupio u bus i pobjegao.  Ako netko nešto zna nek javi

M.A.N. boy

jel neko zna zasto su na busevima 673-675 zamijenili displeyeve, i stavili ove crvene koji se po meni puno losije vide po danu po noci je ok,jesu oni bili pokvareni,al onda su mogli nabavit nove zelene.

kico101

Citat: M.A.N. boy  u Travanj 29, 2010, 19:30:22
stavili ove crvene koji se po meni puno losije vide po danu po noci je ok
Tko je navedene displaye vidio uživo, sigurno neće imati gore navedeno mišljenje. Dapače, ti displayi su daleko uočljiviji i jasnijih obrisa od onih zelenih ugrađenih u ostala vozila serije SL283. Uostalom, rade i na drugom principu.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

shef

Na probi je VDL Citea s njemačkim tablama, uhvatio zadnji čas prije nego pobježe u garažu:

Uploaded with ImageShack.us
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

kico101

Odlično, Shefe. Znači, sezona lova na bijeli bus je otvorena. ;)

mivano

grad/prigrad ??? gdje će ju stavit?

kico101

Citat: mivano  u Svibanj 05, 2010, 10:56:47
Ti bi odmah odgovore. Fotić u ruke i u istraživanje. ;D ;)

SaNjIn

maloprije ju vidio letimično u vukovarskoj ulici.. ;)

Lion

Citat: SaNjIn  u Svibanj 05, 2010, 11:56:08
maloprije ju vidio letimično u vukovarskoj ulici.. ;)

vjerujem da je na 7a. ocito im je to najdraza linija za test posto je i irisbus bio tamo, a nije bas laka za savladat.  :D
nego, ako netko zna, zanima me kakav motor ima?  8)
Jer ipak je ovo Rijeka, a ne ne neki ravnicarski grad.  ;)
Grad ti kao svome stanovniku pruži priliku da umjesto sasvim solidne prigradske linije dobiješ lošiju gradsku liniju. Ali si na kraju krajeva građanin, jel tako?!

Shole

Bus je navodno prigradski i nije na nikakvoj liniji zasad, nego su se glavešine malo išle provozat.  Al ako ako bude išao u grad onda se zna ko će ga vozit.

shef

U Citeu idu Cummins ili DAF od 250 Ks ili DAF od 310 KS.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

tramvajac 92

Hm ako je unutra 310 ks sudeći po MANu na brijegu..
Treba se provozati!

Ruske

daj boze da bude na 7A! odmah se idem prodjirati ako je test na mojoj liniji...

conecto

Citat: Shole  u Svibanj 05, 2010, 12:47:38
Bus je navodno prigradski i nije na nikakvoj liniji zasad, nego su se glavešine malo išle provozat.  Al ako ako bude išao u grad onda se zna ko će ga vozit.

Pošto ima njemačke tablice možda će tako i ostati - sjetimo se problema plinskog zglobnog MAN NG od prije koju godinu (njemačke tablice a vozi komercijalno - neki carinski prekršaj, iliti smrtni grijeh u našoj zemlji s proračunom bez dna)
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...