susret hrvatske katoličke mladeži.Zadar 8.5.2010

Autor navi, Svibanj 08, 2010, 20:31:00

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

maky

E blago ti se na ovome! Ovo je kao da si u raju, ima za svačiji ukus! Prekrasno...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

boro

Sad mi je tek jasno zašto jučer popodne na parkingu Briona nije bilo niti jednog busa, na ovim slikama sam ih uspio nabrojati čak osam. (gb.61,63,67,76,78,80,83 i jedan mali BMC)

Slavuj

pa di se ti svi ljudi okupljaju? Bio je pun Zadar sigurno

tomekk

Citat: Slavuj  u Svibanj 09, 2010, 11:14:54
pa di se ti svi ljudi okupljaju? Bio je pun Zadar sigurno

Jučer Višnjik, a danas su mladi smješteni po župama, sudjeluju na župnim misama i predviđenim programima te se vraćaju kućama  ;)
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Shole

maky

Citat: Shole  u Svibanj 09, 2010, 12:28:50
Ko to sve plaća ?
Neznam za prijevoz, ali spava se po kućama drugih ljudi. I onda moliš Boga da tebe dopadne neka zgodna cura kao domaćin...  8)

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Tlimfocit

Ko to sve plaća ?

po takvim susretima cijene su stvarno jako male.....ja sam vodio grupu u Pulu kad je bio susret prije nekoliko godina i cijena je bla čini mi se 200-300 kuna za prijevoz a smještaj je osiguran dobrom voljom i dobrotom ljudi iz župa u okolici.....
slična stvar je i na Taize susretima samo je to u mnogo većem broju.....
plaća se i neka akontacija (Taize 50 eura jer svakog dana svi imaju osiguran ručak i večeru u prostorijama Expoa, a ovdje se nesjećam kolika je)

Shole

Citat: maky  u Svibanj 09, 2010, 12:43:12
Ko to sve plaća ?
Neznam za prijevoz, ali spava se po kućama drugih ljudi. I onda moliš Boga da tebe dopadne neka zgodna cura kao domaćin...  8)

Naravno dopadne te ili neki gabor ili starudija ili sami muški u kući.

Ma zanimalo me ustvari ko te silne buseve plaća

erobuss

Nisu svi ostali, mostarci su sinoć oko pola noći prošli kroz Čitluk. Bus plaća župa iz koje idu mladi (framaši).

elvis

Mlade iz Konjicke zupe vozili su sa po jednim MAN-om Konjictrans i Autoprevoz Mostar,ovaj Autoprevozov sam i vidio na par slika,i vidio sam ga sinoc oko 23h u Konjicu,a ne znam jel Konjictransov ostao preko noci dolje ???

Berlingo

To se zovu slike! Meni osobno najbolje izgleda ova ulica sa svim mogucim prijevoznicima. Svaka cast!

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !