Molio bih vas savjet?

Autor nidi, Veljača 24, 2010, 21:28:11

nidi

Ljudi može pomoć molim vas? Našao sam odličan auto u engleskoj na hrvatskim tablicama mercedes C220cdi. Čovjek će mi ga poslati kamionom firme Felton Cargo transport, koja se bavi prijevozom automobila i ostalog,on snosi cijenu transporta, međutim ta tvrtka traži da uplatim 25% od cijene vozila kao sigurnosni depozit,pa me zanima je li to pametno i kako i koliko se ja mogu tu osigurati da sam novac dao? Ako tko ima kakvih iskustava ili savjeta molim vas da pomognete. ???
*****  V     O      L       V       O   *****

busfan

Ja bih na tvom mjestu ako je bas povoljno otisao tamo i dovezao sam auto, nije po meni bas pametno takve stvari raditi(poslati dio para i sl.) Cuo sam za takve prevare, ali nisam bas ulazio u detalje, jer me takva kupovina ne zanima...

mesinovic

Moj ti je savjet ,nedaj pare unapred to je 100 % navlakusa , pametnije ti je skocit do engleske (ako to auto uopste postoji)
nego da nastradas tako naivno. ???

STIB

Ako se malo progugla, onda se vidi da Felton Cargo postoji u Australiji i u USA, a ni jedna ni druga baš nemaju veze s Engleskom.
Osim toga, ima li auto kupljen u Engleskoj volan na pravoj strani.

Da ne nabrajam dalje, zaboravi...
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Berlingo

Naisao si na odlican auto u Engleskoj s nasim tablicama? Bjezi od toga. Pricao mi kolega da je opet pricao s nekim nasim negdje u Turskoj. I bilo je ono vidi nase tablice. A ovaj valjda cuo nas jezik. Brzo u auto i nestali. Kolega, ni u ludilu na tvom mijestu nebi pomislio na tako nesto. Nemoj mi sta zamjeriti!

The_Dubster

Citat: Berlingo  u Veljača 25, 2010, 00:52:06
Naisao si na odlican auto u Engleskoj s nasim tablicama? Bjezi od toga. Pricao mi kolega da je opet pricao s nekim nasim negdje u Turskoj. I bilo je ono vidi nase tablice. A ovaj valjda cuo nas jezik. Brzo u auto i nestali. Kolega, ni u ludilu na tvom mijestu nebi pomislio na tako nesto. Nemoj mi sta zamjeriti!
apsolutno potpisujem ;)

nidi

Hvala vam na svim savjetima, sumnjao sam od početka u vjerodostojnost priče, jer sam vidio mnoge primjere i pokušaje prijevara sa sličnim tekstom. Zato ukoliko nađete auto"ispod" cijene, razmišljajte hladne glave. Skoro pa svi navode kako su preselili u Englesku i da je razlog prodaje volan na krivoj strani... A ovome cu još malo vaditi mast... Nek se muči odgovarati...  ;)
*****  V     O      L       V       O   *****

Man lion's coach

Evo jedan savjet ADMINU  da stavi opciju delete post, znaci kad se pogrijesi tema ili nesto slicno da nemoraju sve moderatori brisati i premjestati. HVALA...pozzz

The_Dubster

Citat: balja  u Svibanj 10, 2010, 23:58:52
Evo jedan savjet ADMINU  da stavi opciju delete post, znaci kad se pogrijesi tema ili nesto slicno da nemoraju sve moderatori brisati i premjestati. HVALA...pozzz

Ta opcija je bila prije, al je više nema

Shole

... jer su ljudi znali nakon nekog vremena izbirsat svoje postove (i slike) i onda tečnost teme ili razgovora izgubi svaki smisao kad odjednom nešto fali i još k tome ni neznaš da fali, već samo nestane.

Slobodno pošalji bilo kojem moderatoru koji post treba pobrisat i nema problema

Man lion's coach

Prijedlog adminu da neke teme premjesti ili izbrise znaci primjer nesrece o autobusima sve u jednu temu ili jedan pod forum. Ja se licno gubim i neke teme sto sam nalazio sad ih nemogu da nadjem...
Prijedlog 2 jest taj da se sve zakljucane teme premjeste ili izbrisu. Koliko vidim svatko svugdje kaci, moje je misljenje da bi se to trebalo malo urediti ;D
Unaprijed hvala!

kampanjac

ekipa pozdrav! novi sam na ovom forumu, pa me samo zanima di ima i da li ima gore na međugradskom prijevozu išta o croatiji busu...il sam ja slijep pa ne vidim ili zbilja nema...jel mi možete pomoći di da to nađem da malo vidim i ubacim koju sliku jer sam poslijednje vrijeme njih dosta slikao...i da, i ako mi možete pomoći, kak da promijenim format slike iz .jpg u neku od onih koje se na forumu traže...hvala svima unaprijed... :-X

kampanjac

a jbga, kad su pod varaždincima pa nisam gledao...ugl, hvala puno! ;D