Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

Shole

Mislim da je ovdje davno zaključeno da onima koji vole autobuse nije najbitnije da su tihi i udobni.  Dapače, najdraži su nam SG220 sa Mercedesovim motorom od kojih te glava boli ako se voziš 15 minuta.  614 sam spomenuo na onaj način samo iz vozačkog aspekta

Boki651

3 brzina u SG220 - neprocjenjivo ;D

Shole

Mislim da je bilo govora o tome na forumu, al čisto da ponovim pošto je sad službeno:

455 dobio mečku od 446 !

kico101

Citat: Shole  u Svibanj 15, 2010, 18:59:43
455 dobio mečku od 446 !
Zbroj znamenki je isti, pa je to i logično. 
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

zvone16

Danas na 649 motor ko da ce se raspasti cim bi sofer dao gasa da po uzbrdici gasa on se cjeli drma
ZvoneXp

MAKI

614 se  vratio u promet
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

zvone16

617 mjenja 649 danas
ZvoneXp

kico101

Već duže vremena ne vidim 423. Zapravo, od onda kada je zadnji put mijenjan VR na sedmici. Vidioci? ;)

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

jutros rano bio u garaži u ispravnim vozilima

kico101

Thnx. Možda pretjerujem, ali ( dok je bio na stalnoj smjeni na 7-ci ) navikao sam ga viđati i po nekoliko puta dnevno u prosjeku, a s obzirom da mi je 452 spreman za klanje, dosada drugi najdraži bus 423  postaje prvi ( prvi put se vozio s njime u 4-tom razredu osnovne ). Nakon 436 i 437, to je prvi MAN koji se pojavio na staroj dvojci u proljeće 1982 ( do tada samo na 1 ).

ikar

Jutros među ispravnima, sada na dvojci. Tu i tamo još uvijek zna naletit na 7cu (VR koji se povlači oko 21), ali rijetko jer više nije stalna ekipa na sve tri smjene.

shef

Primjećujem ovih dana da dosta solo Conecta imaju razne udarce i ogrebotine. Pozdrav mladim pilotima, bolje paziti kako se vozi.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

NP-549

Izgleda da još uvijek nisu savladali famozno okretište u Bezjakima

mivano

412 jedva ide, vibracije su takve da samo što ne izbijaju stakla