Centroprevoz, Goražde

Autor tamlover, Siječanj 07, 2008, 00:10:55

aaaaa

Citat: karington  u Travanj 25, 2010, 12:55:48
neznam, ali ocigledno da nesto pise...pa zbog toga i pitam

eee u pravu si vidim i ja sada nisam obratio paznju tj nisam gledao na pravo mjesto. Mislio sam ispod vozacevog prostora gdje obicno pise natpis firme. Ja mislim da su oni oficijelni prevoznik neke manifestacije jer slican ovakav natpis imali su autobusi Transturist Tuzla kad su bili oficijelni prevoznik naših predstavnika na mediteranskim igrama....

karington

Vrlo moguce, jer dobi osam informaciju od jarana da su oba "bjelana" vidjena kako prazna idu prema sokocu, vjerovatno su nekog prevozili...samo je pitanje koga, al saznacemo uskoro...

Kad smo koc Centroprevoza ove godine su izgubili put za Tursku, folkloriste odvukao BISS tours, nije mi jasno kako...ali eto i to se dogadja.

Neznam smiju li se imena spominjati ovdje, ali zelio bih istaci da su vecina vozaca raja i ostali sluzbenici su prava raja, izuzetaka ima ali sva sreca pa su u manjini.

Nedavno je jedan njihov vozac prestao raditi u Centroprevozu i osnovao svoju vlastitu firmu Drina bus Ustikolina.

karington

A ako Vas nesto interesuje o ovoj firmi, samo pitajte, sve sto znam dijelim a ako neznam, probacemo saznati...

The_Dubster

Piše "Viking Turizam" i nešto ispod tog skroz sitnim slovima, pa sad ako neko zna značenje toga...?

MILCHO

Hyundai danas na liniji Foča-Sarajevo

Man lion's coach

Danas jedan od njihovih man'ova u Stocu bilo mi je predaleko slikati sa mob  :-\

The_Dubster

The_Dubster

elvis

Interesantno je da ova 2 midi-a skoro uvijek voze zajedno,prije par dana sam ih vidio u Mostaru...a i prosle godine dosta puta,ne razdvajaju se

The_Dubster

Da li neko zna kako im je završila setra 215  i jel još uvijek kod njih kao i zglobni steyr???

The_Dubster

btw, u petak ponovo viđeni zajedno onaj isuzu i iveco, ovaj put kod Mercatora na Ilidži

karington

Sto se  tice Setre ona je jos uvijek u funkciji, urijetko ide van grada, imaju problema sa pouzdanoscu, ponekad ode i za sarajevo, ali zaista urijetko ide van grada, a ovaj iveko i isuzu znaju ici i pojedinacno, medjutim ovih dana na snazi su eskurzije i skolski izleti, pa se isplati da idu zajedno jer malo trose a za ucenike su super, zglobni steyr je jos uvijek u funkciji, najcesce na realciji Gorazde-Ustipraca i Gorazde-Ustikolina ali je i on na izdisaju, a ovaj bjelan za koji se Dubster pita za onnu oznaku samo znam da je volvo proizvodjac i da imaju dva busa.

The_Dubster

e hvala na informacijama :D

a danas sam vidio onog Volva ide za Foču, al sam ga vidio dole u Nedžarićima ??? pa mi čudno...

a imaš li kakvu noviju sliku od steyra zglobnog, da ga vidimo koji put još prije rashoda? :D

karington

probacu slikati, ali nista ne obecavam, obicno je u funkciji u prijepodnevnim satima a tada ja radim i tesko mi je uhvatiti slike, ali pokusacu i maksimalno se potruditi...

elvis

Jutros u konjicu,dovezao neki Karate-klub na takmicenje