Autotrans – novosti

Autor autobusi.org, Studeni 24, 2007, 10:53:27

trebor_ttt

od 26.05.2010. 1158 u @ dizajnu
1425, a 1306 u <3

shef

Citat: 5AR  u Svibanj 06, 2010, 22:35:25
Navodno je kupljen Man Lion`s Coach I od Gaja-e koji ima nove reg. RI-203-RT a po redu (ako nema kakvih novih malih auta) bi bio 1336 iako još nema naljepljeno.

Eto, Lion's Coach je kako smo po slikama vidjeli ipak dobio 1337, što znači da nešto opet nedostaje. Je li 1336 mali auto?
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

trebor_ttt

1336 će najvjerojatnije biti Peugeot 407, koji prelazi iz istraprometa u atr, do sada je imao registraciju PU 247 KH, a koju će sada imati neznam
1425, a 1306 u <3

markost

Korčulanski MAN g.b. 1279 danas bija na minjanju stakla u Solinu.  

shef

1254 ima novu tablicu RI-108-SG.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

5AR

To je banda u Splitu isčupala, a i pošarala sa crnim sprejem po bokovima. Ko zna šta je na krovu?  :(

5AR

Novost, bez garažnog broja, MB O350SHD RI-433-SH

Shole

Jel to ide u PJ Cres s obzirom na peron ?

trebor_ttt

to je najvjerojatnoje od istraprometa bus. samo je već u bojama od autotransa zbog nadolazećih promjena. (nagađam)
1425, a 1306 u <3

Shole

Da, to je i mene iznenadilo, ako su već nabavili taj bus da ga nisu u Umag dali.  Onda je vjerovatno zbog tih promjena i najnovija GT-jka iz Umaga uređena po ATR designu, a ne njihovom plavom.

Tomek

Jel može nešto više o tim promjenama? Šta se Istrapromet gasi? I bilo bi pametnije ako dođe do toga da Autotrans preuzme njihov plavo narančasti dizajn, 5 puta je ljepši od ovog blijedo zelenog.

Shole

Interesantno za jedan Autotrans koji je iz Rijeke, i vozi po svim otocima i pogotovo Dalmaciji praktički pa nikada nije imao shemu bojanja sa morem i suncem. Uvijek je bila zelena što bi mi bilo logičnije za APP Požegu, Slavoniju , ravnicu.  "Morski design" se pojavio jedino na 943 i 944 i to je bilo nešto perfektno.  Izbliza nije bilo toliko efektno, al kad bi te buseve vidili u daljini savršeno je izgledalo.  Nešto kao Gavrilović s onom starinskom reklamom na kamionima koja je zoomirana do besvjesti i izbliza izgleda bezveze sa onim kockicama.  Podržavam Tomekov prijedlog da Autotrans konačno malo plavog mora ubaci u svoju shemu.

Tomek

Ma meni su i zadnja dva dizajna sa suncem i crtama bili jako dobri za svoje vrijeme, ali ovaj novi blijedi mi stvarno nejde u glavu, kao da se srame sebe i svojih autobusa pa su nekako blijedi bez želje da se istaknu. Već APP-ov i Istraprometov je puno uspjeliji jer koristi jače boje.

Shole

1341  Ri-419-SH  Setra 411 HD. Rijeka-Losinj vozila jutros 

ikar

Citat: Shole  u Rujan 16, 2010, 16:27:49
1341  Ri-419-SH  Setra 411 HD. Rijeka-Losinj vozila jutros 

Konačno 400-tica na Lošinju! Bilo je i vrijeme  ;D