Sabotaža

Autor Vasilij, Prosinac 18, 2009, 09:49:12

Vasilij

ma glupost

Shole

S obzirom ko ga vozi nebi me čudilo da se to i ponovi.

ikar

Citat: Shole  u Prosinac 18, 2009, 14:21:00
S obzirom ko ga vozi nebi me čudilo da se to i ponovi.

Šteta je što tada ispaštaju i drugi vozači iz ekipe i moraju vozit svakave baje...

Berlingo

A da nije neko iz Podhuma zatvarao taj poklopac motora? On nije mehanicar, ali... Nikad se nezna.

Shole

Misliš na " šve šam ražjebao" ?

Berlingo

Naravno. Sutra kad se vratim iz Zagreba i ako ga sretnem gore jos mu moram platiti pivu!

Berlingo

Shole

Kako se pojavio, isto tako misteriozno je i nestao radio iz 668 i to, gle čuda, baš ovih dana!  Iako su vozači sa 671 i 672 godinama moljakali šefove ako mogu stavit radio u svoje Conecte (na vlastiti trošak), uredno im je to svaki put odbijeno, a svo to vrijeme u 668 je bez ikakvih problema bio radio.  I eto, nema ga više.  Pitam se zašto baš sad

Vasilij

pa 668 nije nikada ni imao radio!!!

MAKI

imao ga je znam po tome jer sam ga slušao
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Shole

Citat: MAKI  u Lipanj 07, 2010, 17:06:17
imao ga je znam po tome jer sam ga slušao
I ja se slažem s Makijem, i ja ga čuo da svira.  Jedino da nije acapella pjevala klapa Sv.Ante

ikar

Citat: Shole  u Lipanj 07, 2010, 21:05:27
Jedino da nije acapella pjevala klapa Sv.Ante

Mislim da je ta "klapa" i pjevala i svirala po busu i to ne samo sa radija...

Shole

Mnogo njih je pjevalo i sviralo, žarilo i palilo, al sad šute ko zaliveni.  Hvala bogu da je došlo vrijeme promjena i da se neke stvari konačno postave na mjesto.  Nitko ne traži nešto što mu ne pripada, nitko ne traži da leži a da para ide, al brate mili nemoj ni onom jaranu koji se nije ni posro u firmi davat za pravo da radi šta oće.  Di to ima?