Gradska i prigradska stajališta 2

Autor kico101, Studeni 21, 2007, 22:01:20

kico101

Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

Joooooj da, na tog sam zaboravio.  Dobar mu je taj nadimak Salito

mivano

Citat: mivano  u Lipanj 17, 2010, 17:05:57
konačno osvanuo natpis "BENAŠI" na stanici na Benašima
na stanici Cvetkov trg-istok pojavilo se nešto novo - pojavio se natpis: "CVETKOV TRG - smjer grad"
nije smjer grad već - pravac grad  >hammer<

kico101

Nemojmo ispravljati ono što je ispravno. Naravno, da je smjer grad. Smjer označava stranu prema kojoj se krećemo, a pravac predstavlja liniju kojom se možemo kretati na jednu ili drugu stranu. Pravac Benaši-Grad ( ili obratno ) ima dva smjera. ;)
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

mivano

ne Kico, ja sam krivo citirao natpis prvi put, doista piše:   "CVETKOV TRG - pravac grad"

NP-549

NP-549

Jedno jako lijepo uređeno okretište i prilazna cesta na kojima nikad nema niti jednog putnika, ali nedaj bože okrenut se na cesti u normalnim uvjetima jer nikad neznaš u kojem šumarku je leteći prometnik sa bločićem

- Zašto nisi bio na Podoli?
- bio sam, nije bilo nikog
- moraš uć u okretište bez obzira
- blato do koljena, kamenja ko u priči, putnika nula, a gore na cesti ima mjesta za trajekt okrenut
- ne, moraš uć i gotovo !

Zašto jednostavno, kad može bit komplicirano

BARCODE

Jučer na okretištu liije 5 na Drenovi nered kao po starom dobrom običaju već uhodanom jedan pametnjaković ostavi auto na prolazu autobus nemože proći i onda kreće akcija okretanja harmonika vožnjom unatrag sa sporedne na glavnu ulicu. Prvi koji zaglavi pomaže pri okretanju i tako u više navrata. Kada sve završi onaj nepropisno parkirani sjedne u auto i odveze se kao da ništa bilo nije. Tako već par godina nitko ništa ne poduzima.
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

Shole

Ručna je najbolji lijek.  Pa kad se nađu gore 4 petice a dole ga nema 45 minuta možda, ali samo možda, će se netko nešto i zapitat, iako čisto sumnjam

Ruske

pa sta je 45min, to se cesto dogodi sa 7A pa nikom nista...treba 2-3 sata, e tek ce onda mozda primjetiti ;D

Boki651

Da, 7a tako vozi od uspostavljanja ljetnog voznog reda, pa se nitko ništa ne pita.

BARCODE

Kako se ne pita autotrolej ima dispečare koji uredno prate gibanje vozila. Volim se gibat ,gibat volim se gibat  8-8
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

NP-549

Citat: NP-549  u Srpanj 14, 2010, 12:17:52
Jedno jako lijepo uređeno okretište i prilazna cesta na kojima nikad nema niti jednog putnika, ali nedaj bože okrenut se na cesti u normalnim uvjetima jer nikad neznaš u kojem šumarku je leteći prometnik sa bločićem

http://img231.imageshack.us/i/611w.jpg
- Zašto nisi bio na Podoli?
- bio sam, nije bilo nikog
- moraš uć u okretište bez obzira
- blato do koljena, kamenja ko u priči, putnika nula, a gore na cesti ima mjesta za trajekt okrenut
- ne, moraš uć i gotovo !

Zašto jednostavno, kad može bit komplicirano

Apdejt i sa druge strane.  Još fali samo najljepši dio sa blatom do koljena i ko zna čim sve ne unutra u toj vodi kroz koju moraš proć.  Jučer bio kamion s labudicom tamo parkiran  (još jedan plus za to okretište) pa se nije vidilo

Shole

Ovo je prva ovako označena stanica "za gore" i moram prizat da mi ovo "pravac prigrad" djeluje totalno bezveze, pogotovo zato što tuda ni nevozi nijedna prigradska linija, a kamoli da staje na ovom stajalištu.  Doduše treba nekako označit taj smjer obratni od PRAVAC GRAD, ali nemam ni ja nikakvu ideju.  Ovdje bi možda prošao naziv PRAVAC DRENOVA, a šta kad je stanica za više linija u više smjerova?  Šta recimo stavit na Kantridi kod stadiona, pravac Opatija ili pravac Matulji ili pak pravac za sve one Mune, Pasjake i Liščeve.

P.S. nadam se da neće sad na svim stajalištima mjenjat ove tabele pa da opet neko pokupi lovu za njihovo postavljanje.  
P.S.S.  I ako je Cvetkov trg dobio "pravac grad", zašto nisu i Benaši? Opet smo nedosljedni pa negdje je, a negdje nije

Ruske