AP Imotski / Autoherc Metković – fotografije

Autor autobusi.org, Studeni 23, 2007, 23:31:21

ist

Piramida

Citat: ist  u Srpanj 02, 2010, 12:26:36
A koliko puta dnevno ide

Ono što sam napisao mu je dnevna relacija  ;)

mate

mate

mate

Veceras ugodno iznenadenje na liniji Osijek - Imotski - S415 HD ZG-1580-BI

tomo

OOOOOOOOOOO, Dragi Bog Vas blagoslovio... konačno su idioti shvatili da imaju pune autobuse na ovim linijama... IM-ST-ZG autocestom svaki puta kad sam ja bio je otišao poluprazan.... nadam se da će od sada znati cjeniti (barem sezonsku) liniju... ja sam x puta htio putovati ovom linijom,ali kad znam da će mi neki pametnjaković poslati autobus iz 90-ih godina **** bih ga sve u 16...
P.s. Euroliner od mene na slici je ZG2348AE

mate

Ja sam prvo ostao paf, neku minutu kad je ova Setra dosla na kolodvor, iskreno ocekivao sam N116 H, ili nekog od O404, posto su S315 GT-HD, prema pisanju clanova prodane u ČTR, ali ovo je zbilja bilo lijepo za vidjet, a i putnici koji su iz Broda isli s ovim busom su bili jako zadovoljni, nadam se da ovo danas nije bila samo iznimka, vec nego da cu i vidjeti jos neki noviji bus

mate

Tourismo danas na liniji Osijek - Imotski

kraj njega se jos vidi i Cityliner (OS-596-BA) od Panturista koji mu je bisirao

tomo

Čudo- još neviđeno na ovoj strani jadne li nam države...+ ciriški cityliner od panturista... Napredujemo...   buljimir

tomo-os

zna li netko kada se ide iz osijeka za imotski kako ide autobus, autocestom ili alternativnim pravcima?

mate

Citat: tomo-os  u Srpanj 28, 2010, 18:09:42
zna li netko kada se ide iz osijeka za imotski kako ide autobus, autocestom ili alternativnim pravcima?

Svakodnevno iz Osijeka polazi u 18 sati, bus ide autocestom na sljedecim dionicama V.Kopanica - Sl.Brod istok, Sl.Brod zapad - I.Reka, te Zagreb (Lucko) - Karlovac, dalje ide Lickom magistralom preko Plitvica, Udbine i dalje prema Splitu i Imotskom ;)

tomo-os

hvala na odgovoru, kad budem uspio uhvatit neke buseve onda cu postavit sliku kao i sto vi radite, pozdrav!

mate

Tomek

Tomek

Ovo na što ovaj Euroliner liči stvarno je strašno