Autoboka, Kotor

Autor arsenal, Veljača 22, 2008, 17:01:42

arsenal

Berkhof axial 70 gbr 12.

Setra S 315 HDH gbr 04 danas na AK Kotor. Vozi britanske turiste koji odmaraju na budvanskoj rivijeri u aranzmanu agencije "Saga holidays".

erobuss

315-ka je ex Olimpia?

arsenal

Jeste, ne samo ova nego i jedna 315 HD, jedan neoplan jetliner, setra 250 spezial, jedan neoplan starliner 516 SHD i jedan troosovinski starliner, te irizar century na MAN podvozju.

arsenal

S 250 spezial, ali ovo nije ex "Olimpia", ovu je "Autoboka" imala od ranije...

arsenal

Berkhof axial 70 gbr 12 danas u Lepetanima po jakom pljusku....

tomo

arsenal

adriatica

Mislio sam da ce Arsenal ovu vijest postaviti ovdje. 

Autoboka saobracaj evo vec nekoliko dana strajkuje zbog neisplacenih zarada i doprinosa tako da su im danas dosle u pitanje medjunarodne linije koje pokrivaju jer ne smeju ostaviti liniju nepokrivenu duze od 3 dana. Medjutim, to je "snalazljiva" firma, na vrijeme su se obezbijedili tako da su ubacili autobuse Olimpia Expressa na linije a "kao" nemaju nikakve vez sa njima. Znam to sigurno jer mi drug vozi za Beograd, tako da sada liniju gule autobusi Olimpia Expressa sa tablama Autoboke.

Evo sta o cijelom dogadjaju pise najtiraznija crnogorska dnevna novnina "Vijesti".

http://www.vijesti.me/index.php?id=342303

arsenal

Nisam stigao da stavim tu informaciju jer se nisam proteklih dana stigao ni logovati na forum, ali je bitno da je bar neko postavio. Ovo sto si napisao da sada Olimpia vozi njihove linije je i za mene novost.... Zanimljive se stvari tu desavaju! :)evil

adriatica

To ti je 1/1 provjereno da Olimpia vozi sada njihove linije to ce sigurno primjetiti ali i slikati ljudi koji prate ovaj forum iz Beograda, Skoplja, Bijeljine...i ostalih gradova gdje vozi Autoboka Saobracaj.

Pocelo je da se odmotava klupko u autobuskom saobracaju u Crnoj Gori. Cudi me da Vijesti nijesu  vec provalile da su Autoboka AD Kotor, Autoboka Saobracaj DOO Kotor, Olimpia DOO Budva, Olimpia Express DOO Budva, i Olimpia International DOO Budva u stvari sve iste firme (sa drugim "direktorima" i "osnivacima") kojima je izgleda u cilju da zeznu sa jedne strane drzavu a sa druge strane vozace i druge radnike u tim preduzecima prebacujuci obaveze iz jedne u drugu firmu. Pa pogledaj samo "garazu" da ne kazem "servisni centar" Autoboke saobracaj u Radanovicima. Ono je bruka.  A u Vijesti ili Dan je Jelusic dao i izjavu da ni kancelariju nema nego koristi onu u Budvi - naravno to znamo Olimpijinu.

U Crnoj Gori bi o ovome mogao samo Nebojsa Medojevic otvoreno da progovori, izgleda da samo on ima petlje da o svemu otvoreno progovori a o cemu svi znamo a niko se nista ne usudjuje ili se o tome prica ispod glasa a u stvari je ovaj slucaj prava novinarska prica, ili slucaj za MANS i sluzbe za suzbijanje korupcije.

Nadam se da ce od ovoga nesto krenuti na bolje. Iskreno se nadam!  ;)

Evo sta dan pise o citavom slucaju, oni su vise izgleda nanjusili petljavinu.

http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika=Regioni&clanak=237236&datum=2010-07-01

arsenal

Danas sam vidio dva busa "Autobokje saobracaj" da redovno voze linije (doduse, oba su nekada bili u "Olimpiji") neoplan jetliner je iz Herceg Novog otisao za Nis, a troosovinski starliner je vozio Beograd-Herceg Novi....

adriatica

U pravu si ali se angazuju vozaci uglavnom iz Olimpije, dok ce ovi jadnici sto strajkuju najvjerovatnije dobiti otkaze kako se cuje u Olimpijinoj kancelariji a po preporuci "glavnog" koji rece da niko nije nezamenljiv. :)evil

Inace, od Olimpijinih buseva je definitivno Neoplan Tourliner gbr.44 odredjen da vozi autobokinu dnevnu liniju za Beograd. Iz Beograda mu je povratak za Crnu Goru u 22,00 sata. bus123

arsenal

mate

U Splitu, autor: tomo

arsenal

Jeli bilo sto putnika u busu ?