Pulapromet - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 13:24:45

boro

Kojeg Mana? Onog šta se bio zapalio? Stavili su mu zadnje staklo i to je sve,bez motora je več mjesecima.

noxis93

Cisto sumnjam da je to to...Eksplozija bi se cula a vozac kaze da je samo vidio dim, kao i ostali putnici.

boro

Ma ne ,,nije to to. Ovo na slici je 198 koji se zapalio na prolječe prošle godine.

nexus

U znovu mapu prigradskih linija, na stranice Pulaprometa dodane su precizno povučene trase svih gradskih i prigradskih linija na Google Earth mapama.. Biraju se liniju po liniju, a uz svaku dolazi i vozni red..
Grad: http://www.pulapromet.com/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=59&lang=hr
Prigrad: http://www.pulapromet.com/index.php?option=com_content&view=article&id=54&Itemid=60&lang=hr

Spika.. :) Normalno, ipak su nešto fulali, pa umjesto 4-ke imamo dvaput 6-icu, a 42 je valjda avionska linija jer prema njihovoj skici definitvno vozi po zraku.. Al ajde, ispravit će valjda, ostale su točne..

Btw, imaju i male galerija slika grada s tramvajima i starim autobusima..

noxis93

Bio u Zadru prije par dana i ugodno sam se iznenadio kad sam vidio da njihovi autobusi imaju ponistavace karata od Pulaprometa! Zelene boje a etiketa sa uputama im je ona ista i pise Pulapromet gore.
Neznam dali je to bilo vec znano kod vas ali mene je to iznenadilo.

boro

Na 186 nanovo ofarban prednji kraj.

Jasenko

Pozdrav svima, nov sam na forumu. Kako tema "Vozila koja nisu više aktivna" nije dugo pregledavana, ostavio sam tamo neku poruku, no ne znam hoće li je tko vidjeti pa ostavljam i ovdje koju rečenicu. Hvala.

Jasenko

Gledao sam spisak neaktivnih vozila na forumu, "Stari vozni park" i "Vozila koja nisu više aktivna". Popisi baš i nisu identični. Je li tko analizirao što je točnije?

Jasenko

Prati li netko grupu Pulapormeta? Vidim da duže vremena nema rasprava, odgovora. Je li ovo neko zatišje?

Jasenko

Veceras na cesti od Vižinade prema Poreču proletio ex g.b. 195. Na pročelju natpis Agrolagune.

Majstor

To i je Agrolagunin već 2 god je tamo ima Tommek zanimljivih slikica tog busa
Samo mi sudite pošteno !

Tomek

I bude ih Tomek ubrzo stavio ;), ali u novu temu, samo se malo strpite  :-*

Jasenko

Gdje je inače, ako se zna, parkiran? Htio bih i ja koju svoju fotku kliknuti.

Za koji dan stiže stari rashodovani (harmonika) Ikarus, gb 155. Malo sijena iz busa na fotkama neće smetati...

Majstor

Poreč iznad nove rukometne dvorane / na njihovom parkingu /
Samo mi sudite pošteno !