Autotrans - fotografije

Autor markost, Studeni 26, 2007, 22:10:43

Berlingo

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Berlingo

1006 u Karlovcu na Baska-Zagreb.

5AR

Berlingo

1221

I 1068 ispred najljepse dvorane u gradu. Siromah se popeo na plocnik i mislio je da tuda prolazi graski autobus. Nije mogao znati daje ovo najzapusteniji dio grada, najveca sramota. Ovuda autobusa nema.

Dovezao rukometase iz Siska na prijateljsku utakmicu. Da nebi neko krivo shvatio, oni su na pripremama.

Tomek

Berlingo

1145 u subotu ili RI 905 KI. Zasto registracija? Prouciti temu Istrapromet!

1241, 1304

conecto

Slika nije neka ali ipak je Dubrava u pitanju! 1038 vozi prema Krku, lijevi retrovizor bijeli, desni crni...

A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

5AR

1193

1275 i 1265

i Dubrave spremne za odlazak u Varaždin, možda privremeno a možda i za stalno, uglavnom sad ćemo ih gledat u temi AP Varaždin gdje već ima slika. Neka im lijepo sija sunce.
S lijeva na desno: 988, 963, 989, 991 i 960, još ostaje nepoznata jedna koja je parkirana uzdužno ispred njih. Po mojoj procjeni 990.

Tomek

Kako godine prolaze, kad ih se sjetim novih, sivih, stvarno su izgledale fenomenalno.
Inače, ajmo pisati peticiju da obojaju sva tri Citylinera u originalni dizajn s crnim naprijed oko svjetala jer baš je šteta da tako očuvani busevi budu ovako ružni sprijeda...

Shole

Jesu li na 963 otpale 2 zvjezdice ili je klasu siromašnija ?

Marek

Evo nešto slika Autotransa

MAN

jedan Autotransov i APP-ov,MAN Autotransov gbr.1246

Mercedes,gbr. 1008...ali nešto je smrdilo kod busa i na Meragu i u Lošinju,kao da je pukla lamela  :-\

Kombi gbr.1116

Citaro gbra.1214-na hotelskoj relaciji na Lošinju

Man gbra.1247-na relaciji Lošinj-Zagreb

Setra gbra.1064

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !