Promet

Autor nukleusri, Studeni 29, 2007, 11:36:18

erobuss

R.I.P. Izgubi čovjek glavu k'o tamo se...  :(

Ruske

odlicna 1. slika, svaka cast!!!
RIP :(

NP-549

http://www.novilist.hr/Vijesti/teska-prometna-nesreca-na-jadran.aspx

Linija 29 vozila preko Sansova i Fare, odnosno kroz centar Bakarca pa gore i van na pumpi u Kraljevici.

Bari

Radovi kod škole na Pehlinu

By: Berlingo
KREPAT MA NE MOLAT !

Boki651

Poslije 18.30 u Vukovarskoj kod spomenika u Podmurvicama, prometna nezgoda i zastoj, akteri motocilkl i auto bez registracija (to je sve što sam uspio vidjeti iz busa). Policija radila očevid . U 5 min, skupile se 2 sedmice, 2 20-tke iz pravca grada.

jedan_019

Citat: Boki651  u Rujan 03, 2010, 23:38:54
U 5 min, skupile se 2 sedmice

2 sedmice u 5 min, pa to mora da je neka greška LOL

Berlingo

Rijeka, 8.09. Ovo se zove rijecka kisa. Na pocetku videa je tocno vrijeme potopa.
View My Video

I onda spustim u Zametsku i kisa se naglo smanji. Ali potop na cesti ostaje.
View My Video

Boki651

Odlično, Berlingo, trebao si i koju fotku stavit da objavim na Rijeka-Weather portalu. :)

MAKI

berlingo koji je ovo bus koji se vidi u kadru video br.1
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Berlingo

Palentar! To je sve sta znam. Vozim,snimam i jos da vidim GB po nevremenu. Ma nema sanse.

BARCODE

Berlingo To je MAN  SG 220 i najvjerovatnije ima mercedesov motor jer da ima manov stajao bi sa strane i čekao da prođe potop radi niskog usisa zraka kroz koji može ući voda i eto problema.
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

Berlingo

Pojma ti ja nemam o tome jer bus nisam i necu nikad voziti. Ali sjecam se takvih kisa i ne mogu se sjetiti da su busevi stajali. Neznam, mozda grjesim, mozda sam uvijek naisao kada toga nije bilo. Ali zato ima slika na forumu kako Sanos kraj 3.maja gazi vodu i radi valove. Drugo su sve samo autobusi ali Sanos....

kico101

Citat: MAKI  u Rujan 09, 2010, 14:12:00
berlingo koji je ovo bus koji se vidi u kadru video br.1
Mislim da ne može bit ništa drugo do 565. Zašto? Pogledajte krem liniju ispod vozačeva prozora koja je šira, pa se sužuje dalje. Prozori na prikolici su u rasporedu veliki-mali-veliki-veliki, što znači da je riječ o avtomontaži sa 4 vrata. 562,563,564,568,570 i 571 su bye, bye, 567 i 569 imaju Jadran Impex. Znači ostaju 565 ili 566. 566 ima drugačiju krem liniju i to je to. Valjda. ;)
Ah, da, kolega Barcode je rekao da mora biti MB motor ( majstor zna ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

BARCODE

Dobro se sjećaš za takvih monsumskih kiša jedino SANOS je mogao proći neki su vozači na svoj rizik prolazili kroz vodu sa manovima, a neki su i ostajali u sredini jezera jer se upravo desilo to da je voda ušla kroz usis, a u cilinrima se nemože komprimirati i motor stane.
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

Berlingo

Ponedjeljak, 13.09. Zastoj u zapadnom dijelu. Ja sam zapeo vec na Martinkovcu. Mislio sam da je semafor i radovi. Malo vozila iz grada, malo se spustis. A na zalost nesto gore.

Ovaj Volvo je,pretpostavljam,skretao lijevo a bijeli motocikl (na podu) ga je prestizao. Na zalost u takvim situacijama vec znaju biti teske ozljede. Dalje nista neznam.