Panturist - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 00:39:00

tomo

Danas su na liniju za Novi Sad "uvalili" Eurolinera  :-\

Tomek

tomo

Citat: Tomek  u Svibanj 23, 2010, 20:30:04
Šta fali Eurolineru?
ništa osim prigradske verzije...  meni je bus super za 1h vremena vožnje.... ali kad mogu drugi slati primjerice regio na još duže višesatne vožnje zašto ne bi i oni Eurolinera...

Tomek

Šta mu se sjedala ne daju podešavati?

tomo

Citat: Tomek  u Svibanj 23, 2010, 20:53:45
Šta mu se sjedala ne daju podešavati?
mogu se pomicati... p.s. ne kažem da sam u pravu, ovo je samo moje mišljenje...

erobuss

Jutros u Međugorje stigao Cityliner N116

tomo

Starliner OS-348-ER jutros stigao iz Imotskog

passat238

Večeras na liniji Požega-Osijek OS 128-FU putovo na večernjoj liniji sa njime i bus crko u Čepinu nije viš mogo ubaciti u brzinu ,imo sma ugodan razgovor sa vozačem prije toga mi pričo da nisu moglu ubaciti u rikverc pa su popravljali to ali na kraju otislo sve ali ubrzo su poslali zamjesnki bus u dečki iz servisa su se odmah prihvatili posla,po riječima vozača bus odlazi poćetkom idćue godien na otpis/prodaju.

mate

Jutros viden i uslikan Cityliner OS-701-AU, koji vozi pripadnike Torcide iz Osijeka na danasnju utakmicu izmedu Hajduka i Uniree, slika ce biti kroz nekoliko dana na forumu ;)

maky

Citat: mate  u Kolovoz 19, 2010, 13:11:16
Jutros viden i uslikan Cityliner OS-701-AU, koji vozi pripadnike Torcide iz Osijeka na danasnju utakmicu izmedu Hajduka i Uniree, slika ce biti kroz nekoliko dana na forumu ;)
Jučer je bio parkiran u Splitu sa velikom Hajdukovom zastavom preko šoferšajbe. Taman sam naišao kad je vozač vješao zastavu...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

tomo

U četvrtak 19.08. je na liniji za Imotski bio Cityliner OS-140-BM... S njim sam išao za Split , 40-ak putnika je bilo... Bus je prva liga...

Tlimfocit

U Splitu prije nekoliko dana su 3 autobusa Panturista zajedno sa jednim autobusom Delminiuma i jednim Georada za turističku agenciju VIPtravel iz Splita (koja inače organizira gostujuće i domaće utakmice Hajduka) vozili igrače, upravu, novinare i druge goste iz Anderlechta. Radi se o Neoplanu Citylineru (jendom od 2 najnovija), jednom MAN-u i jednom Tourismu. Usluga je naravno bila vrhunska kao i svaki put do sada.

muljator

Dali su to busevi koji su bili u najmu u delminiuma? Ovo ljeto sam sjedio sa dva vozaca koja su bili na stacionaru u delminiuma, to su bile stvarno ljudine, kulen iz frizidera vade i malo seke. svaka im cast!
Svatko za nećim žudi, ali za čim????

Tlimfocit

Citat: muljator  u Listopad 03, 2010, 20:03:05
Dali su to busevi koji su bili u najmu u delminiuma? Ovo ljeto sam sjedio sa dva vozaca koja su bili na stacionaru u delminiuma, to su bile stvarno ljudine, kulen iz frizidera vade i malo seke. svaka im cast!

S tim busom u kojem je kulen sam se navozao ovo ljeto.... :)
U najmu su bili Cityliner i Tourismo, a MAN je došao kao pojačanje samo za ovu prigodu (odnosno ionako je trebao doći u Split po jednu grupu, ali je zbog ovog došao dan ranije).