Kvarovi autobusa na riječkim ulicama

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:45:54

BARCODE

Kompozicija TAM+604 viđena pred garažom u 21,35. Stigao novi motor za bus123 718 konačno.
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

Tomek

718?? Pa što je bilo sa starim? Koliko km je prešao?

BARCODE

Malo ,a sto je bilo to niti Njemci neznaju jednostavno je umro >hammer<
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

Shole

Ej alo, nemojte da moram sad tražit postove od lani, ali ako me sjećanje ne vara na 20 000 km je već jednom mjenjan motor na 718.  Znači ovo mu je treći, a nema ni 100 tisuća

BARCODE

Mislim da je njegov orginal motor popravljen pa vraćen jer "Švabe"nisu ispčetka htjeli priznati garanciju dok ne utvrde grešku. Mislim da ih je Smoki pritisnuo ili ucjenio s nečim pa su popustili. 

NP-549

718 je lani stajao dosta vremena u dnevnom servisu u zraku na dizalici.  Iza njega su na paletama bili "stari" originalni motor i do njega jedan čisti, sivi u najlonu

BARCODE

Kak bi rekal Slovenac jas nikaj nevem, ali 718 je opet na dizalici u DS

5AR

715 sam vidio pred dva tjedna u MB servisu Šop, stajao je par dana. Da li vozi jer ga prekjučer više nije bilo vani na parkingu.

MB Citaro

Citat: 5AR  u Listopad 06, 2010, 19:53:24
715 sam vidio pred dva tjedna u MB servisu Šop, stajao je par dana. Da li vozi jer ga prekjučer više nije bilo vani na parkingu.

Vozi, danas je bio na lin 32

zvone16

Je zna ko sta je sa 694 danas ujutro je vozio gledam popodne mjenja ga 467
ZvoneXp

Klanaman

Shole

I od svih mogućih autobusa i vozača u zamjenu pošalju onu seljačinu sa 700.  Krasna reklama za firmu

NP-549

To je najbolji vozač u Troleju, on je vozio Moskvu

Bit će danas na Delti predavanje o avaturama i putešestvijama iz Labina u najmanju ruku koda je planinare vozio u Portugal

ikar

Citat: Shole  u Studeni 15, 2010, 12:34:40
I od svih mogućih autobusa i vozača u zamjenu pošalju onu seljačinu sa 700.  Krasna reklama za firmu

Nemoj tako, moraju se sati i dnevnice nekako skupit...

zvone16

danas 607 prilikom ispomoci sa krasice produzio je do praputnjaka di je pokupio putnike koji su isli sa ovim koji ide u 6:35 jer se pokvario neznam koji je GBR
ZvoneXp