Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

ikar

Citat: mivano  u Listopad 13, 2010, 09:43:23
Dakle, ona neobičnost od ponedjeljka se sastoji u tome što su se promijenile tablice nekih smjena.
Uočio sam promjene na 639, 631, 641 i 698.

Btw.: Jutros je 610 bio na liniji 11.

610 je od ponedjeljka ukinuta smjena te je bus postao rezervni. mivano je otkrio, samo bolje bi bilo reći veći smjena, a ne nekih  ;)

Doduše, ima nekoliko njih na kojim nije niti jedna izmjena (637, 713, 611, 682, 577, 681)

Shole

Ruske

600 na 2A ako se ne varam (mozda sam pobrkao nesto u glavi - ispravite me ako je tocno)

ikar

Citat: Ruske  u Listopad 13, 2010, 14:46:41
600 na 2A ako se ne varam (mozda sam pobrkao nesto u glavi - ispravite me ako je tocno)

Jučer je bio 590.

MAKI

Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Ruske

aaaaaaaaaaa, moram ga uhvatiti!!!! 100% je u onoj smjeni do 17 :(

Shole

Pomorske škole voze EL202, a SU240 su povučeni u grad.

Ruske

nije istina, vidio sam iz bakra se vracao 601 danas

MAKI

a što ne stave EL202 u grad
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Shole

Daj MAKI ne filozofiraj.  Šta ti treba objašnjavat da je bolje bus sa 3 vrata i manje stolica za grad od ong sa dvoja i duplim redom stolica s obje strane.  Već si mogo neke stvari i naučit ovdje nego samo laprdaš gluposti.

kico101

Cicimici pomalo osvaja i druge linije. Da li to ja nisam ranije primijetio ili je 111 po prvi put na 37 ( 15,20 za Pobri )?
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Lion

Citat: Shole  u Listopad 13, 2010, 19:34:38
Daj MAKI ne filozofiraj.  Šta ti treba objašnjavat da je bolje bus sa 3 vrata i manje stolica za grad od ong sa dvoja i duplim redom stolica s obje strane.  Već si mogo neke stvari i naučit ovdje nego samo laprdaš gluposti.

meni recimo ne smeta EL202 ili bilo koji drugi ''prigradski'' bus na 3a. bili su i prije na 17 i funkcioniralo je.  ;)
iako nisam siguran za druge linije, tu je Shole u pravu. recimo, koliko samo dolazi do izražaja za vrijeme gužve glupi raspored stolica u connectu. u SU240, recimo, isti broj ljudi koji bi se gužvao u connectu, ima sasvim dovoljno mjesta.  ::|
Grad ti kao svome stanovniku pruži priliku da umjesto sasvim solidne prigradske linije dobiješ lošiju gradsku liniju. Ali si na kraju krajeva građanin, jel tako?!

Shole

Berlingo

Koliko sam ja upucen u situaciju, da je ostala linija 17 autobusi bi bili redoviti jer bi to bio prigrad. Ma tko bi gledao stolice? Ali, pojedinci su na silu htjeli gradsku liniju. Sad je jedan autobus u krugu, fali prekidna (by Autotrolej Rijeka), a i nije lako tim vozacima. Na sramoti od 2A krug traje 60 min, a ovdje nerjetko jedva 70. Mislim da ce se brzo ukinuti korekcije VR-a na svim linijama.
Oprostite za O.T.

ikar

Već treći dan najdužu smjenu u prigradu (oko 400 km) vozi 468. Pitam se tko to raspoređuje autobuse...